collega's samen aan het mariokarten

Werken bij Bright Alley

Bright Alley zet medewerkers in beweging. Wij dragen bij aan het succes van organisaties en geloven dat medewerkers hiertoe de sleutel zijn. Dit doen we door geïntegreerde oplossingen te creëren op het snijvlak van didactiek, design en techniek. Oplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers beter presteren. 

We zijn eigenzinnige professionals, we willen weten hoe het zit en kaders maken ons creatief!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn
2 medewerkers in gesprek

Stagiair Learning Consultant

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor e-learning? Bij ons innovatieve bedrijf krijg je de kans om je talent te laten zien. Stuur ons een open sollicitatie en ontdek de mogelijkheden om ervaring op te doen en je verder te ontwikkelen.

Ook werken bij het leukste bureau van Nederland?

Portretfoto van Mirte

Solliciteer direct

Geen vacature? We staan altijd open voor een kop koffie met enthousiaste professionals.

studenten in overleg

Stageplekken

We zijn altijd geïnteresseerd in een kop koffie met aanstormend talent.

Zelfontwikkeling vind ik een een belangrijke drijfveer. Wat is er nu leuker dan met een gedreven groep professionals in co-creatie met inhoudsexperts vanuit de opdrachtgever op de meest uiteenlopende onderwerpen toffe digitale leeroplossingen te maken?

Manuel Rademaker

Projectmanager bij Bright Alley

Portretfoto van Manuel

Waarom Bright Alley? Omdat ik wil samenwerken met vakidioten die vanuit een diversiteit aan achtergronden en disciplines oplossingen bedenken die hout snijden. We verstaan ons vak en zijn authentiek in ons werk. Ik ben trots op het team waar ik deel van uitmaak.

Jeanne-Marie Baarends

Business developer bij Bright Alley

Jeanne-Marie staat bij haar voordeur en steekt haar duim op

Bij Bright Alley heb ik mijn plek gevonden. Hier is geen enkel out-side-the-box-idee te gek. Ik heb altijd geleerd dat ‘medium is the message’ oftewel, de vorm waarin je iets overbrengt ook de boodschap vertelt. Tijdens een aanvraag gaan we daar dan ook naar op zoek.

Edo Slui

Designer bij Bright Alley

Portretfoto van Edo
Sjoerd en Marte presenteren op een toffe locatie
Afbeelding van de Learning Tech Award 2020
Teamfoto van het Bright Alley floorball team
Twee collega's overleggen samen gezeten achter een bureau
collega's samen in workshop
Collega's overleggen in het zonnetje op het dakterras
Groepsfoto met blacklight tijdens Labs of Horrors  maandborrel
Twee collega's in overleg in de informele zithoek
Medewerkers Bright Alley breed uit lachtend in de trein op weg naar  het uitje
Medewerkers Bright Alley zitten heerlen op het terras wachtend op het eerste drankje
Muur vol met graffiti met fel gekleurde letters Bright Alley

Verschil moet er zijn

Icon 4

Net even anders

Onze cultuur? Ook die is nét even anders. Je collega’s zullen je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én vooral alle ruimte voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.

Icon 5

Wij geloven in je

Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Daarom krijg je van ons meteen veel vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.

Icon 9

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Icon 3

Kaders maken ons creatief

We zijn creatief en hebben volop ideeën. Kaders maken ons juist creatief. Het blijft niet alleen bij creatieve ideeën. We vertalen deze ideeën naar concrete oplossingen. Hierbij levert iedereen op zijn eigen manier een bijdrage.

Samen zijn wij Conclusion

Conclusion is de naam van ons ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen. 

Werken bij Conclusion is dus nét even anders. Dat voel je vanaf dag éénHoe verschillend en eigen we ook zijn, één ding herkennen we in elke collega: het lef om voor het allerbeste resultaat te gaan.  

Werken bij Bright Alley?

Neem contact op!

Close up Oscar

Oscar van der Horst

Head of Operations
oscar.vanderhorst@brightalley.nl