Reinier Enschede - Learning Consultant

Reiner voelt zich bij Bright Alley helemaal op zijn plek: 'Mensen helpen beter met veranderingen om te gaan, en bepaald gedrag aan te leren. Dat is een van mijn drijfveren'.

21 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

portretfoto van Reinier

Bright Alley sluit goed aan bij mijn drijfveren

Hoi, mijn naam is Reinier Enschedé. Ik ben 25 jaar en in oktober 2022 begonnen als Learning Consultant bij Bright Alley. Ik heb een opleiding Facility Management gevolgd, waarna ik graag meer wilde weten over de menselijke kant van het verandermanagement. Daarom ben ik de Master Onderwijswetenschappen gaan doen. Ik wilde weten hoe ik mensen bepaald gedrag kan aanleren. Hoe kan ik mensen helpen om beter om te gaan met veranderingen?

 En met Bright Alley heb ik een bedrijf gevonden die daar een oplossing voor heeft. Wij ontwikkelen digitale leeroplossingen voor bedrijven. Met deze oplossingen kunnen medewerkers op de juiste manier, de juiste kennis vergaren om optimaal aan de slag te gaan!

Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te leren en dat kan ik in dit werk dagelijks doen!

Reinier Enschede

Ook ik word slimmer!

Als Learning Consultant houd ik mij voornamelijk bezig met de didactiek en inhoud van de leeroplossing. Welke doel heeft de leeroplossing? Hoe laten we dat goed aansluiten bij de doelgroep? En hoe verpakken we het in een goed didactisch en creatief jasje zodat de medewerkers het ook met plezier volgen?

Iedere dag mag ik mij verdiepen in (compleet) verschillende onderwerpen. Van digitale ontwikkelingen bij de overheid tot natuurkundige processen in de baggerwereld. Door samenwerking en doelgerichtheid levert Bright Alley producten waar mensen slimmer door worden. Niet alleen de medewerkers die de leeroplossing gebruiken worden slimmer, maar ik ook.

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl