Sollicitatieproces

Enthousiast over een van onze vacatures? Klik dan door naar de vacaturepagina en solliciteer. Dat kan met jouw cv en een motivatiebrief. We streven ernaar om binnen vijf dagen te reageren.

Duurt het allemaal te lang? Neem dan gerust contact op met onze recruiter.

Vrouw geconcentreerd aan het schrijven

Het proces in het kort

Kennismaking
Als we een match zien nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek staat in het teken van wederzijdse kennismaking; Wat zijn jouw talenten en ambities? Wie zijn wij en waar staan wij voor? Is er een match tussen jouw en Bright Alley?

Na afloop van het eerste gesprek laten we je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Dit doen we altijd telefonisch.

Verder kennismaking
Heeft het kennismakingsgesprek ons beiden nieuwsgierig gemaakt, dan volgt een tweede gesprek. Daarbij gaan we iets dieper in op jouw vaardigheden en expertises en laten we je eventueel een opdracht maken. Voel je vrij om ons in dit gesprek al jouw prangende vragen te stellen.

 Een referentiecheck of assessment is in sommige gevallen onderdeel van de procedure.

Vervolg
Als blijkt dat de match er is, sturen we je binnen enkele dagen een voorstel.

Open sollicitatie
Wil je graag werken bij Bright Alley maar zie je op dit moment geen vacature die bij je past, stuur ons dan een open sollicitatie.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons krijg je volop de kans om talenten en competenties in te zetten en verder te ontwikkelen. In impactvolle opdrachten bij mooie klanten, maar ook in de interne organisatie. 

 Wat mag je verder van ons verwachten? 

  • Een prima salaris passend bij de functie en de werkervaring
  • 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Een goede pensioenregeling
  • Alle benodigdheden om thuis te kunnen werken (zoals laptop, smartphone)
  • Afhankelijk van de functie een lease-auto.