Jeanne-Marie Baarends – Business Developer

“In de rol van Business Developer ben ik het meest op mijn plek en zo van meerwaarde voor werkgever en klant!”

21 juli 2021   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Jeanne-Marie staat bij haar voordeur en steekt haar duim op

Wie?

Jeanne-Marie Baarends, 49 jaar, Business Developer bij BA sinds december 2020

Waarom Bright Alley?

Omdat ik wil samenwerken met vakidioten die vanuit een diversiteit aan achtergronden en disciplines oplossingen bedenken die hout snijden. We verstaan ons vak en zijn authentiek in ons werk. Ik ben trots op het team waar ik deel van uitmaak.

Verder is Bright Alley onderdeel van een ecosysteem met enorm interessante en succesvolle bedrijven met talentvolle slimmeriken. Die energie en samenhang merkt de klant ook.

Mijn drive

De uitdaging in mijn werk is het verbinden van strategieën van organisaties aan de ontwikkeling van medewerkers om daarmee hun persoonlijke en organisatiedoelen te bereiken. Profit of non-profit, daar waar organisaties groeien en ontwikkelen doen mensen dat ook. Als Business Developer kijk ik mee met organisaties en hun wensen. Waar willen ze naartoe en met wie? Ik denk mee samen met ons team van vakmensen vanuit didactiek, vormgeving en techniek. Daardoor verzinnen wij maatwerk oplossingen met impact.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als business developer:

  • mag ik steeds weer in nieuwe werelden duiken van onze klanten
  • werk ik samen met allerlei soorten professionals in enorm verschillende branches
  • heb ik een voorliefde voor techniek
  • ben ik zelf ook zeer veranderingsgezind en leergierig
  • is humor een belangrijk aspect in mijn werk

Zoals je ziet is elke dag weer anders.

Zeg Jeanne-Marie, hoe word je dat eigenlijk, business developer?

Ooit heb ik bij Pfizer mijn eerste stappen gezet in het verbinden van leren met organisatiedoelstellingen. In een steile leercurve heb ik een ontwikkeling doorgemaakt van sales naar (coachend) leidinggevende op verschillende niveaus voor meerdere globale spelers. Vervolgens heb ik een psycho-sociale insteek gekozen in mijn ontwikkeling als full time trainer, betrokken in allerlei professionaliserings- en verandertrajecten. Als trainer heb ik me verder ontwikkeld met de inzet en ontwikkeling van online tools. Het decennium voorafgaand aan Bright Alley heb ik de transitie van een trainingsbureau naar een volledig online ontwikkelaar van leeromgeving en tools doorgemaakt en begeleid. Allerlei rollen vervuld en ontdekt dat ik in de rol van Business Developer het meest op mijn plek ben en zo van meerwaarde voor werkgever en klant!

Wil je meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem even contact op.

Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur
eefje.albers@brightalley.nl