Manuel Rademaker - Projectmanager

Onze nieuwe collega Manuel Rademaker stelt zich voor.

4 juli 2023   |   Nieuws   |   Door: Bright Alley I Conclusion

Deel

Manuel Rademaker kijkt met een brede lach uit het raam

Ik ben Manuel Rademaker, 44 jaar, en sinds 1 mei 2023 begonnen als projectmanager bij
Bright Alley. 

Hiervoor ben ik werkzaam geweest in (met name) de grafische industrie en IT-branche in diverse rollen en functies, beter gezegd: continu veranderende rollen en daarmee ook werkzaamheden. Iets wat past in een tijd waar (digitale) transformatie geen hip marketingwoord is maar een proces dat overal om ons heen plaatsvindt.  

Omdat ik het belangrijk vind dat mensen zich blijven ontwikkelen kan ik zelf niet achterblijven natuurlijk, en ik heb mij de vraag gesteld: ‘’zie ik mijzelf nog steeds in deze functie/ rol over een paar jaar en zo niet, wat zou dan een mooie stap zijn in mijn eigen ontwikkeling?’’ 

Op deze vraag kwam niet zomaar een antwoord. Want het antwoord bleek Bright Alley te zijn. Een hele leuke energieke groep professionals met ieder zijn of haar specialisme. In teamverband creëren we inmiddels samen hele toffe digitale leeroplossingen om werknemers te laten excelleren!  

In mijn rol als projectmanager is het zaak de projecten soepel (binnen tijd en budget) te laten verlopen. Dit kan alleen maar door als team op een open manier samen te werken. Zowel aan onze kant als met de vertegenwoordiging vanuit de opdrachtgever. Zo bouwen we niet als klant- leverancier maar als één team aan de beste digitale leeroplossingen voor de doelgroep. 

De diversiteit aan klanten, eindgebruikers en onderwerpen maakt dat geen project hetzelfde is waardoor iedereen uitgedaagd wordt het optimale uit zichzelf te halen.

Meer weten over werken bij Bright Alley?

Neem contact met ons op.

Close up Eefje Albers

Eefje Albers

Directeur Bright Alley
eefje.albers@brightalley.nl