EVENT: Terugblik IoT Solutions World Congress 2023 in Nieuwegein

Op dinsdag 7 maart organiseren wij de terugblik van het IOT Solutions World Congress 2023, op ons kantoor in Nieuwegein. AMIS, een vaste bezoeker van deze conferentie, brengt een samenvatting van de belangrijkste ontwikkelingen en innovaties naar Nederland in een gratis informatiesessie van 3 uur.

Meld je direct aan voor deze unieke gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van IoT.

18 januari 2023   |   Evenement   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

IoT world congress Barcelona 2023

Exclusieve IOT-inzichten

Twee klanten van AMIS zijn bij dit event aanwezig. NS die komt vertellen over het project waarvoor ze de prijs 'best project in the field of smartcity' in ontvangst hebben mogen nemen.  
Peter Dreschler en Paolo Herde van Eneco zullen hun presentatie uit Barcelona herhalen voor een Nederlands publiek. Zij zullen meer vertellen over de realisatie en implementatie van de ambities van Eneco met behulp van IoT-data. Ook zal Robbrecht van Amerongen van AMIS ingaan op de ontwikkelingen bij grote spelers in de markt, zoals AWS, Microsoft Azure, ABB, Lego, Volkswagen, Siemens en ABB. Daarnaast zullen we de visie en ontwikkelingen van strategische denkers in deze industrie bespreken, zoals OMG Groep en het World Economic Forum.

Schrijf je nu in voor deze gratis sessie

Wanneer, hoe laat & waar: 
Datum | 7 maart 2023 
Tijd | 16:30 – 20:30 (inclusief diner) 
Locatie | Edisonbaan 15, Nieuwegein 

Agenda:

  • 17.00 -18.00 Overview van het congres, highlights en opvallende zaken
  • 18.00 -19.00 diner 
  • 19.00 – 19.45 Maximizing Value through the Digitalization of Assets
  • 19.45 – 20.30 Hot topics: digital twin en asset intelligence
  • 20.30 – 20.50 Digital Signage
  • 20.50 afsluiting en borrel 

Grootste IOT conferentie wereldwijd

Het IOT Solutions World Congress is wereldwijd de grootste jaarlijkse conferentie in de markt met meer dan 16.000 bezoekers, 250 exposanten en 300 sprekers op het gebied van digitale transformatie met behulp van sensordata en IT. Dit jaar vindt het evenement plaats van 30 januari t/m 2 februari in Barcelona. Actuele thema’s zijn: digital twin, connected assets, security, optimalisatie van bedrijfsprocessen, IoT en kunstmatige intelligentie en het verbeteren van de klantervaring door middel van sensordata.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van IoT en neem deel aan deze interactieve en informatieve sessie. Er is voldoende ruimte voor vragen, discussie en reflectie op de marktontwikkelingen. Meld je vandaag nog aan en mis deze kans niet!

Inschrijven voor dit event is helaas niet meer mogelijk.

Wil je meer informatie wat IoT voor jou kan betekenen? Robbrecht van Amerongen praat je graag bij tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

robbrecht.van.amerongen@conclusion.nl
06-41010286