Deze maand hangen we de slingers op voor drie jubilarissen

Met genoegen kunnen we mededelen dat deze maand in het teken staat van de jubilea van Bob de Man Lapidoth, Hans Boute en Henri Clemens. We zijn hier enorm blij mee en kijken uit naar nog vele succesvolle jaren. 

16 april 2021   |   Nieuws   |   Door: AMIS Conclusion

Deel

amis
Bob de Man Lapidoth - 5 jaar in dienst

Bob is werkzaam in de rol van Service Manager binnen het AMIS Beheer team. Dit onderdeel van AMIS voert proactief beheer uit voor een groot aantal klanten en richt zich met name op beheer van Oracle en PostgresSQL omgevingen. Bob zorgt er voor de kwaliteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd. Ook probeert hij deze continue te verbeteren conform de afspraken zoals overeengekomen in de SLA. Hij is het gezicht van AMIS voor onze Beheer klanten.

Hans Boute - 15 jaar in dienst

Hans heeft een mooie mijlpaal bereikt want hij is deze maand15 jaar in dienst. Met zijn functie als Principal Consultant heeft hij veel organisaties verder geholpen met projecten en technische vraagstukken. De combinatie van zijn kennis en vaardigheden als scrummaster zijn waardevolle toevoegingen voor elke organisatie. 

Henri Clemens - 25 jaar in dienst

Henri is deze maand maar liefst 25 jaar in dienst bij AMIS. Hij begon ooit als stagiair. Dit beviel hem zo goed dat hij niet meer vertrokken is. Henri geeft zelf aan dat de afwisseling hem continu blijft motiveren. Als consultant mag je telkens bij een ander bedrijf een kijkje in de keuken nemen. Zowel in Nederland als in het buitenland heeft Hij mooie resultaten bereikt. Henri is een zeer waardevolle Business Analist. Op naar de volgende mijlpaal.

Ook interessant:

Groei door als Cloud Integratie SpecialistWerken bij AMIS? Bekijk hier onze vacatures:IoT platformen – van ontwerp tot bouw

Wil je werken bij AMIS of heb je vragen?

Neem contact op

Arsenio Zaandam

Arsenio Zaandam

Recruitment business partner
arsenio.zaandam@amis.nl