Data Platforms

Toegankelijk, veilig en bedrijfszekere opslag van je waardevolle data 

Beheer en Onderhoud: niet hetzelfde, beide nodig AMIS Conclusion

Dataverwerking is cruciaal, data opslag des te meer. Het is ondoenlijk om alle informatie online realtime te verzamelen, aggregeren en analyseren. Het opslaan van bron- en consumptiedata vormt een belangrijk element in een goede data en IT architectuur. 

Lange ervaring

Onze eerste database-implementatie deden we in 1991. Sindsdien hebben we steeds meer mogelijkheden gekregen om zorgvuldig en efficiënt met je kostbare data om te gaan. We hebben ervaring met high-availability, security en (business) continuity. 

Waar we rekening mee houden

We nemen graag de volledige verantwoordelijkheid voor de werking van jouw dataplatforms. Keuzes die maken we op basis van eisen, verwachtingen met gevoel voor een passend budget. Zo kijken we bijvoorbeeld welke bedrijfsrisico's je loopt door geplande of ongeplande ‘downtime’ of hoe je zorgt  dat je blijvend up-to-date bent. 

Waar we mee werken

Er is een enorme hoeveelheid technologie beschikbaar om data veilig en betrouwbaar beschikbaar te houden. Wij werken met o.a. Oracle, Azure, SQL, EnterpriseDB, DBvisit, RPO/RTO, patching, CI/CD, Infrastructure as code, ISO27001 en ISAE3402-II.

Succes stories

Automatische provisioning en DevOps voor NS

Automatische provisioning en DevOps voor NS

Meer informatie over Data Platforms?

Neem contact op met Ise

Ise Douwes

Ise Douwes

Principal Consultant
ise.douwes@amis.nl