• Expertises

Onze werkwijze

Bieden wij ondersteuning tijdens de implementatie of gaan we aan de slag met optimalisaties? Wij werken altijd via onze CAS methode.

De CAS implementatiemethode is een aanvulling op de implementatie die de AFAS consultant uitvoert bij de klant. CAS opereert aan de klantzijde en treedt op als adviseur en expert op het gebied van AFAS implementaties. Ons uitgangspunt is altijd gericht op de werkprocessen van de klant in plaats van op het (standaard) template van AFAS.

Implementaties, optimalisaties en beheer

Anders dan AFAS vertalen wij de werkprocessen van de klant naar de software van AFAS. Hierdoor wordt de software aangepast op de gebruikers en de processen in plaats van de werkprocessen aan te passen op de standaard van AFAS, waarbij de software leidend is. 

Als resultaat wordt een portaal opgeleverd waarmee de organisatie kan en gaat werken.

Wat onze werkwijze uniek maakt, is dat wij niet alleen tijdens implementaties of optimalisaties ondersteunen, maar ook na de livegang het beheer van het pakket verzorgen. Doordat we bij de inrichting betrokken zijn geweest, hebben we veel kennis van de organisatie en de ingerichte processen.

Onze diensten

Wordt jullie AFAS omgeving al professioneel beheerd?

Vanuit ons servicecenter, de basis van onze organisatie, voeren wij functioneel applicatiebeheerdiensten uit die zich focussen op doorontwikkeling en continuïteit van de applicatie.

Onze producten

Autorisatie Auditor

Met de autorisatieauditor geven wij jou een duidelijk beeld van het autorisatielandschap binnen jullie organisatie. Om jullie persoonsgegevens te beschermen, is het belangrijk dat aan de juiste personen de juiste rechten wordt toegewezen. Zeker met de aanwezigheid van de AVG is dit belangrijker dan ooit.

Schadegarant is een kleine organisatie met slechts elf medewerkers. Tegelijkertijd handelen we op jaarbasis wel zo’n 230.000 schadegevallen af. Daarom zijn vrijwel alle processen geautomatiseerd, waardoor we volledig afhankelijk zijn van het goed functioneren van deze processen

Jeroen Dunk

Business Services Manager - Schadegarant

De afdelingshoofden zitten op de 24ste verdieping en kwamen helemaal naar de derde verdieping om Thijs vragen te stellen. Dit zouden ze normaalgesproken niet doen.

Sunny Ganpat

Adviseur functioneel beheer bij Erasmus MC

Door CAS realiseerden we pas wat er allemaal mogelijk is in AFAS!

Angelique Klingenstijn

adviseur Mens & Ontwikkeling bij Thebe

Lees onze referentiecases

De beheersservices van CAS: samen werken aan continue verbetering
Samenwerken?

We gaan graag vrijblijvend met jullie in gesprek.

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy