• Expertises

Meer profijt met profit

Benut de unieke mogelijkheden van AFAS Profit
Maak gebruik van onze unieke dienstverlening met AFAS software. Wij richten de software voor jullie in, beheren, onderhouden en optimaliseren deze voor jullie.

Conclusion AFAS Solutions is de AFAS partner die ondersteuning biedt bij het beheren, implementeren en optimaliseren van de software. Als unieke partner in Nederland verbinden wij alle mogelijkheden van de software met zowel de vereenvoudiging van organisatieprocessen als met het gedrag van jullie medewerkers.

Hierbij ontzorgen wij jullie:

Professioneel beheer

Vanuit ons servicecenter, de basis van onze organisatie, voeren wij functioneel applicatiebeheerdiensten uit die zich focussen op doorontwikkeling en continuïteit van de applicatie. We nemen het volledige beheer, of slechts een gedeelte, voor jullie uit handen. Zo ligt jullie volledige focus op de primaire bedrijfsprocessen en zorgen wij continu voor de organisatie van de secundaire bedrijfsprocessen.

Een goede implementatie is het halve werk

AFAS voert de implementatie uit. Wij zorgen ervoor dat de inrichten van de software bij jullie past en dat deze beheersbaar blijft voor nu- en in de toekomst. Wij duiken in jullie organisatie, waarbij we de mogelijkheden van onze software koppelen aan wat jullie nodig hebben.

Slimme optimalisaties met grote impact

Techniek en software staan nooit stil. Ook de software van AFAS wordt continu verbeterd. Essentiële functionaliteiten ontwikkelen wij constant door voor jullie organisatie. Zo blijven jullie bedrijfsprocessen up-to-date, terwijl wij de implementaties en optimalisaties van deze nieuwe functionaliteiten uit handen nemen.

Het gaat niet zozeer om hoe AFAS werkt, het gaat vooral om hoe jullie organisatie werkt met AFAS zodat jullie volledige focus ligt op de primaire bedrijfsvoering.

Onze referentiecases

Fusie van Hero kindercentra vormde mooie uitdaging voor de consultants van CAS

Een dynamisch hardwerkend team

Heeft juistheid, volledigheid en tijdigheid hoog in het vaandel staan, zonder daarbij de realiteitszin uit het oog te verliezen. “If everything seems under control you're not going fast enough." (Mario Andretti)

Andy Portier

Projectmanager en Business consultant

Zorgt voor een optimale gebruikservaring, door de juiste input op te halen bij de gebruikers en vooruit te denken. “Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen”

Kim van dem Bosch

Teamleider HR/Payroll

Zijn belangrijkste drive is de verwachtingen van de klant overtreffen. Daarnaast gelooft hij sterk in de kracht van samenwerken en verbinden. “Nulla tenaci invia est via” (Voor de volhouder is geen weg onbegaanbaar).

Arjan Strijdbosch

Delivery manager en Sr. Business consultant

article.label.undefined

Jeroen Bosch Ziekenhuis: over implementeren van AFAS tijdens corona

Nieuws
Verlopen wettelijk verlof 2020

Voor wie we met trots werken

Kom werken bij Conclusion AFAS Solutions

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Wat kunnen we samen bereiken?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Ilse Bloem

Accountmanager
ilse.bloem@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy