Red Pepper Day van Lucas

Als nieuwe medewerker bij Conclusion werd ik uitgenodigd voor de Red Pepper Day. Hierin word je als nieuwe medewerker van Conclusion meegenomen in het verhaal achter Conclusion: wie is Conclusion, de mentaliteit, de unieke samenstelling en dat waar Conclusion in gelooft.

14 september 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion AFAS Solutions | Lucas Iatrou

Deel

CAS Red Pepper 2023-09

Allereerst was er de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten maken. Daar werd uiteraard veelvuldig gebruik van gemaakt! Er was een enthousiaste fotograaf aanwezig die iedereen aan het lachen kreeg om een mooie foto te maken. Vervolgens mochten wij ons op de 21ste verdieping melden in de Conclusion Club. Vanaf hier kan je supermooi uitkijken over Utrecht en omgeving. Hier was de kantineruimte omgetoverd tot presentatieruimte. Na het ontvangen van een verse smoothie en gevulde koek begon de Red Pepper Day. Deze werd afgetrapt door Christa de Bruijn (HR Business Partner bij Conclusion). Er waren maar liefst 82 nieuwe medewerkers aanwezig die het afgelopen kwartaal waren begonnen. Veel, maar ook mooi om te zien hoe erg Conclusion groeit. Na de introductie nam Emiel van Boxtel, directielid bij Conclusion, ons mee in het verhaal van Conclusion: Wie is Conclusion, wat is de mentaliteit, de unieke samenstelling van bedrijven en waar wij als Conclusion in geloven. In één zin Business Done Differently door een uniek ecosysteem van samenhangende bedrijven, elk uitblinkend op hun gebied. We werden goed meegenomen in welke bedrijven er onder Conclusion vallen, wat zij doen en waar zij zich op richten op het gebied van business transformaties en IT-services. De bedoeling is om de one-stop-shop te zijn voor iedere digitale reis naar morgen.

Volgende agendapunt was Conclusion Cares. Hierbij gaf Pim van Asch (Manager Sustainability) een presentatie over Conclusion Cares. Hierbij werd door Pim toegelicht wat wij als Conclusion doen aan verantwoordelijk ondernemen. Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet tegenviel! Ik ben blij om te horen dat mijn nieuwe werkgever zich hier erg van bewust is en actief actie onderneemt! Met niet alleen als drijfveer een veranderende wetgeving, maar Conclusion Cares is al langer een idee binnen Conclusion. Zo hebben wij o.a. een niveau 5-certificaat van de CO2 prestatieladder behaald en een zilveren ecovadis sustainability rating.   

Na de eerste twee presentaties was het tijd voor de quiz! Met alle nieuwe informatie was het tijd om dit toe te passen in de praktijk. Via Mentimeter kon iedereen deelnemen aan de quiz. Voor de top 3 waren er ook prijzen beschikbaar gesteld. Helaas is het mij niet gelukt om daar te eindigen. Het zorgde wel voor een leuke interactie!

Na een korte break op het dakterras in de zon, ging de dag verder met een presentatie over AVG & Security. Ard van der Lee (Informatiemanager Services en Technologie) nam ons mee in het belang van de AVG wetgeving en Security binnen Conclusion. Belangrijk voor iedereen om nog eens te horen hoe noodzakelijk het is om verstandig en veilig om te gaan met kwetsbare gegevens en hardware. Ook wordt er even stilgestaan bij een veilige werksfeer voor alle medewerkers. Waar kan je heen als je slachtoffer wordt van ongewenst gedrag, hoe gaat dit binnen Conclusion? Een belangrijk onderwerp om even bij stil te staan. Goed dat ze hier extra aandacht aan besteden.

Het volgende item van de agenda, Conclusion Panel. Hier kwamen vier medewerkers van Conclusion vragen beantwoorden van de nieuwe medewerkers in de zaal en lichtten ze toe hoe zij bij Conclusion zijn gekomen en ook zijn gebleven. Mooi om hun verhalen te horen en wat hun tips en tops waren.

Als een-na-laatste item op de agenda stond Youngclusion. Guido van der Brugh nam ons mee in het initiatief Youngclusion voor iedereen die zich jong van geest voelt. Dit is bedacht om leuke activiteiten te organiseren binnen geheel Conclusion! Leuk initiatief, prettig om te horen dat dit soort initiatieven er zijn om je collega’s van de andere werkmaatschappijen te leren kennen.

Als laatst op het programma stond het groepsspel, waarbij je alvast wat nieuwe collega’s leerde kennen en je verder verdiepte in de bedrijven binnen het ecosysteem. Aan het einde werd er nog een leuke groepsfoto gemaakt en was er aansluitend een maandborrel in Cloud22 (roof top bar en dakterras). Al met al was het een mooie informatieve middag, waarna ik het gevoel heb dat ik Conclusion beter ken en weet wat de mentaliteit is. Daarbij heb ik meer geleerd over het ecosysteem en de samenhang hiervan!

ContactWerken bijOnze expertisesNieuws overzicht

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij ons?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl