Conclusion is Diamond Sponsor van Red Hat Summit Connect 2023

Op woensdag 4 oktober is het tijd voor Red Hat Summit Connect 2023. In het Beatrix Theater in Utrecht komen technologie-experts, marktleiders en de open-source community bij elkaar. Ontmoet onze experts, ontdek het ecosysteem en bezoek sessies met inspiratievolle use cases. Als Diamond Sponsor nodigt Conclusion jou van harte uit!

6 september 2023   |   Evenement   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

afbeelding Red Hat Summer Connect 2023

De nieuwste technologieën en trends

Red Hat Summit Connect 2023 staat volledig in het teken van de nieuwste technologieën, waaronder clouddiensten, app-ontwikkeling, platform, infrastructuur en automatisering. Daarnaast worden er volop best practices gedeeld en ontdek je de laatste trends. Dit alles vindt plaats op één en dezelfde dag!

Red Hat Premium Business Partner

Als Red Hat Premier Business Partner biedt Conclusion Open Source-oplossingen die werken. Voor ontwerp, implementatie, adoptie en beheer. In onze stand en tijdens de verschillende sessies hoor je er alles over.

Breakout-sessie Conclusion Xforce

‘Speed up your playbook development with Ansible Lightspeed’

Senior consultant Alex Bron van Conclusion Xforce transformeert deze sessie tot een levendige presentatie over Ansible Lightspeed. Er zijn talloze succesverhalen over hoe automatisering van configuraties en updates de downtime minimaliseert en de stabiliteit en onderhoudbaarheid verbetert. Maar hoe ontwikkel je je Ansible-playbooks effectief en efficiënt? Maak kennis met Ansible Lightspeed en ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie om je te helpen je playbooks sneller te schrijven.

Klant sessie Schiphol

In het snel evoluerende digitale landschap zijn snelheid en flexibiliteit cruciaal. Terwijl bedrijven overgaan naar hybride cloud-omgevingen, wordt de vraag naar allesomvattende maar aanpasbare security solutions van vitaal belang. Jitse Klomp is vanuit Conclusion Xforce gedetacheerd als Lead Engineer OpenShift bij Schiphol. Tijdens deze sessie laat hij je meekijken in de hybride cloud-omgeving van Schiphol Airport. En hij laat je zien hoe Red Hat's nieuwe Advanced Cluster Security cloud service een snelle, maar uniforme uitrol van beveiligingsnormen over dit hybride landschap mogelijk maakt.

Meer informatie en aanmelden 

Bekijk het volledige programma en meld je aan via de eventwebsite van Red Hat Summit: Connect 2023.

Red Hat Summit

Over Conclusion Xforce

Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis in Nederland op het gebied van Linux, containerisatie, automation, AWS, DevOps en monitoring. Als specialist in open source-technologie en met diepgaande cloud-, infra- en monitoringkennis richten wij ons op het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur. Onze jarenlange relatie met Red Hat vormt de bodemplaat onder het succes van onze klanten. Conclusion Xforce is Red Hat Premier Business Partner voor Data Center Infrastructure, Middleware Solutions en Cloud Infrastructure.

Over Conclusion Mission Critical

Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit van (levens)belang zijn. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat jouw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow.’

Over Virtual Sciences Conclusion

Virtual Sciences Conclusion is dé integratiespecialist van Nederland. Onze expertise is het ontsluiten van data. Wij implementeren en beheren hybride integratie-oplossingen voor succesvolle digitale transformaties. Een solide integratielandschap is essentieel voor elke moderne digitale organisatie. Met ons bewezen trackrecord bij complexe en dynamische organisaties, kunnen we het volledige traject van architectuur tot 24/7 beheer uit handen nemen.

Over First8 Conclusion 

First8 Conclusion staat voor vakmanschap. Wij zijn dé specialist op het gebied van maatwerkapplicaties vanuit de Java & Open Source-techniek. De First8’er werkt met hart en ziel voor technologie en heeft een grote passie voor het vak. Onze kracht zit in het ontwikkelen van veilige, benaderbare, inzichtelijke applicaties vanuit Java & Open Source. Dit doen we op basis van back- en front-end technieken, metrics, security & privacy en performance. Wij zijn de trotse Business Partner van Red Hat en NLJUG.

Bekijk het volledige programma en meld je aan via de eventwebsite van Red Hat Summit: Connect 2023.