Hier zijn we ijzersterk in

Onze kracht ligt in het helpen van onze klanten met vraagstukken op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing.

mission critical public cloud regie

Open Source, cloud en monitoring zijn onze passie.

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het implementeren en onderhouden van innovatieve systemen die state-of-the-art en duurzaam zijn. Daarnaast helpen wij hen bij het adopteren van een nieuwe werkwijze om zo hun concurrentiepositie in hun markt te behouden en/of verbeteren. Wij leveren specialisten in een schaarse markt en stellen al hun kennis, kunde en ervaring beschikbaar aan onze opdrachtgevers.

Onze diensten richten zich op het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur. 

sfeerbeeld voor automation

Automation

Geautomatiseerde deployments en configuratiemanagement is van groot belang om snel en wendbaar te zijn zonder op kwaliteit in te boeten.

Containerisatie

Containerisatie

Met containerisatie van applicaties wordt een gecontroleerde hoge releasesnelheid bewerkstelligd en de DevOps-way-of-Working maximaal ondersteund.

xforce Cloud

Cloud

Met Red Hat’s Openstack slaan wij de brug naar jouw eigen infrastructuur en bouwen wij een Open Hybrid Cloud infrastructure en managen deze met Ansible of Cloudforms.

monitoring1 111931852905

Monitoring

Met onze monitoring expertise helpen wij onze klanten met een betrouwbare inrichting en beheer zodat zij de zekerheid hebben dat de kritische applicaties en infrastructuur goed bewaakt blijft.

kennissessie

Kennisdelen

We dagen elkaar uit en delen kennis. We geloven in de kracht van kennis, maar bovenal in het delen ervan. Elkaar inspireren en uitdagen, leren van elkaar en samen tot betere resultaten komen.

Hoor het van onze klanten

De rol van Conclusion Xforce is bij ons gegroeid van externe technische ondersteuning naar gedelegeerd product owner voor de op te leveren infrastructuur.

Arthur Vriend

Teamleader iCAS, Luchtverkeersleiding Nederland

xforce sfeerfoto bij de klantcase van luchtverkeersleiding

De architect van Conclusion Xforce heeft nauwgezet uitgezocht wat er aan de applicatiekant moest veranderen om optimaal te profiteren van de voordelen die de cloud stack zou bieden

Pascal Reijnders

Head of IT, NS International

Xforce NSI

Met wie we trots samenwerken

Rabobank
Logo Schiphol
xforce logo beslist.nl
Logo gemeente Rotterdam
Logo van NS
logo CRV
ProRail logo: klanten Implementation
Logo Nederlandse Spoorwegen

Benieuwd naar de mogelijkheden wat we voor jou kunnen betekenen?

Iliass Laghmouchi

Iliass Laghmouchi

Accountmanager