Monitoring

Inrichting en het beheer van monitoringoplossing.

monitoring1 111931852905

Met onze monitoring expertise helpen wij onze klanten met een betrouwbare inrichting en beheer zodat zij de zekerheid hebben dat de kritische applicaties en infrastructuur goed bewaakt blijft.

Kritische applicaties en infrastructuur

In de bedrijfskritische en snel veranderende ICT omgevingen waarmee Conclusion Xforce te maken heeft is bewaking en monitoring van IT infrastructuur en Applicaties essentieel. Op deze wijze worden excepties en dreigende verstoringen tijdig gesignaleerd en worden echte incidenten voorkomen. Conclusion Xforce is een gerenommeerde speler als het gaat om monitoring. Zo hebben wij een aanzienlijk track record op het gebied van infrastructuur monitoring en bedienen wij dagelijks diverse opdrachtgevers met geavanceerde tooling en diensten. Met de opkomst van DevOps is de noodzaak tot goede monitoring alleen maar groter geworden. 

Bij Conclusion Xforce hebben we partnerships met vier aanbieders van tools voor de monitoring van je IT-omgeving, elk met zijn eigen kwaliteiten. Nagios, OP5 MonitorCheckmk en Dynatrace. 
Schakel je ons in voor de verbetering van je IT-monitoring, dan brengen wij eerst in kaart wat je behoefte precies is. Wat wil je monitoren? En wat wil je daarmee bereiken? We adviseren je vervolgens welke vorm van IT-monitoring het beste is en welke oplossing daarbij past.

Blog

Dynatrace: optimale monitoring via een AI-gestuurd platform

Dynatrace

Technical coach Monitoring

Monitoring dashboards voor devops teams met Nagios en OP5 producten (generiek waar het kan, individueel of specialistisch waar het moet).

Jørgen van der Meulen

Jorgen van der Meulen

Wil je ook aansluiten bij ons expert-team Monitoring?

Mark Luursema

Mark Luursema

Directeur