Containerisatie

Probleemloos verplaatsen van workloads in een multicloud omgeving.

Containerisatie

Met containerisatie van applicaties wordt een gecontroleerde hoge releasesnelheid bewerkstelligd en de DevOps-way-of-Working maximaal ondersteund.

Geïntegreerde tooling

Met Red Hat’s OpenShift, wat is gebouwd rondom Kubernetes, worden de taken van ontwikkelaars en beheerders vereenvoudigd door geïntegreerde tooling. OpenShift is beschikbaar voor een on-premise omgeving en voor AWS en Azure (managed). OpenShift in de cloud faciliteert true cloud native development van applicaties en maakt het probleemloos verplaatsen van workloads in een multicloud omgeving mogelijk. Binnenkort wordt ook volledige ondersteuning van virtual machines verwacht, waardoor OpenShift het centrale platform voor alle in gebruik zijnde applicaties wordt. 

Naadloos samenwerken

De populariteit van containertechnologie is sterk toegenomen in de afgelopen jaren. Dat is 
niet zo verwonderlijk, want containers bieden grote voordelen. Denk aan een korte time-to market, flexibiliteit, schaalbaarheid, standaardisatie en beheergemak. Hoewel veel organisaties begrijpen waarom het zo belangrijk is cloud-native te worden en containerisatie in te zetten, weten ze vaak niet goed hoe ze eraan moeten beginnen. Lees verder in onderstaande whitepaper. 

Download

White paper Cloud-native applicaties bouwen met containerisatie

Technical coach Containerisatie

Containers zijn ontworpen om een applicatie en zijn afhankelijkheden samen te verpakken, zodat deze snel en betrouwbaar worden uitgevoerd wanneer een ontwikkelaar zijn applicatie van development naar productie verplaatst. Ze bieden kleinere en flexibele applicaties waarmee development teams sneller hun code kunnen vrijgeven. Veel organisaties ondernemen stappen om sneller van development naar productie te kunnen. Containers zijn de volgende natuurlijke stap in een transformatiestrategie.

Jeroen van de Lockand

Jeroen van de Lockand

Meer weten over ons partnership met Red Hat?

Wil je ook aansluiten bij ons expert-team Containerisatie?

Mark Luursema

Mark Luursema

Directeur