Over ons

Een autoriteit op haar vakgebied.

Red Hat Summit 2023

Opdrachtgevers maken gebruik van onze expertise om de technische implementatie en procesmatige verankering in hun organisatie te versnellen.

Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux, Containerisatie, Automation, AWS, DevOps en Monitoring in Nederland. Onze kracht ligt in onze passie voor ons vak. Wij maken je graag net zo enthousiast als wijzelf zijn over onze oplossingen. Onze diensten richten zich op het ontwerpen, bouwen en verbeteren van bedrijfskritische ICT-infrastructuur.

Werken bij Conclusion Xforce
NS
Schiphol
Stephan
Scherm

Specialisme

Conclusion Xforce staat per definitie voor specialisme op het gebied van Open Source technologie met in haar portfolio cloud-, infra- en monitoringkennis. Deze diensten leveren we op basis van een bewezen trackrecord. En als duurzaam partner van Red Hat, AWS, Dynatrace en Nagios.

Jouw implementatiepartner

In een toenemend onzekere wereld is een hoog innovatietempo vereist en worden hoge eisen gesteld aan de elasticiteit en weerbaarheid van onze infrastructuur. Met onze expertise op het gebied van cloud, automation, containerisatie en monitoring zijn we jouw ideale implementatiepartner. Helemaal omdat we dicht tegen onze technologiepartners aankruipen. Voor onze experts is Conclusion Xforce een thuishonk om kennis te delen en te vergaren met vakidioten. Waar bevlogenheid en betrokkenheid hand in hand gaan met oprechte aandacht voor het individu en zijn/haar privé.

Onze partners

Logo Amazon Web Services
logo Nagios
Dynatrace

Maak kennis met onze mensen

Als DevOps engineer ben ik de smeerolie tussen de developers en infrastructuur. Daardoor schakel ik constant tussen verschillende expertises en leer ik elke dag wel iets nieuws over een ander vakgebied. In een traineeship krijg je de basis kennis en vaardigheden om bij bedrijven een belangrijke bijdrage te leveren.

Sven Kooiman

DevOps Engineer | Conclusion Xforce

Sven Kooiman

Gaaf dat ik bij Conclusion Xforce kan werken met gelijkgestemden op het gebied van Open Source, Linux en Cloud. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen.''

Jeroen van de Lockand

DevOps Engineer

Jeroen van de Lockand

Werken bij Conclusion Xforce geeft mij de ruimte om mijn kwaliteiten te benutten vanuit een relatief kleine organisatie, met echt korte lijnen, waarbij je nagenoeg iedereen kent. Ondertussen zijn we vanuit het Conclusion ecosysteem groot genoeg om bij klanten mooie opdrachten te doen en onze kennis en kunde in te zetten.

Marcel Lans

Linux Consultant

Marcel Lans

Conclusion Xforce heeft een zeer prettige mensgerichte cultuur met een groep fijne vak-idioten. Er is een beleid waarbij je alles tegen elkaar kan en mag zeggen, zelfs tegen de leidinggevenden. Zeer veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het personeel staat voorop in onze organisatie.

Stephan Demeijer

DevOps Engineer

Stephan Demeijer
Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Meer weten over ons?

Nieuws & blogsOnze expertisesOnze partnersOnze collega's