Starters werken bij Conclusion achter scherm

Stages en traineeships

Van een uitdagende stage tot IT-traineeships die jou klaarstomen voor het echte werk: bij Conclusion kun je als starter veel kanten op. In ons ecosysteem van ruim 25 bedrijven zijn veel expertises vertegenwoordigd, zodat er altijd wat te kiezen valt!

Stage

Volg jij een mbo 4-, hbo- of wo-opleiding? En ben je op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht? Bij Conclusion kun je rekenen op een plek waarbij je veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen. Wordt een stage bij Conclusion de kickstart van jouw carrière?

Traineeship

Ben jij starter of klaar voor een nieuwe stap in je carrière? En lijkt het je leuk om in de IT of Consultancy te werken? Dan is een traineeship bij Conclusion echt iets voor jou.

Tijdens een traineeship word jij klaargestoomd voor het echte werk. Ervaren collega’s begeleiden en coachen jou tijdens het uitvoeren van verschillende projecten en leren jou alle kneepjes van het vak. Na afronding van het traineeship ben jij er klaar voor om als volwaardig specialist aan de slag te gaan bij een van onze bedrijven.

Conclusion op CreativIT

Conclusion op CreativIT

Op 29 november stonden wij op het CreativIT congres in Utrecht. Dit was dé kans om over jouw toekomst in de IT te praten met deze toppers uit ons ecosysteem: Rembrandt & Roald van myBrand Conclusion, Joost van Netvlies (part of 4NG), Ramses van Hot ITem Conclusion, Habib van Conclusion Low Code Company, Thomas van Virtual Sciences Conclusion & Paula en Nuria van Conclusion. Zien we jou volgende keer?

Conclusion op het HBO-ICT job & student event

Op 6 oktober stonden we weer in de Jaarbeurs in Utrecht voor het HBO-ICT Job & Student Event. Collega’s van AMIS Conclusion, Conclusion Enablement, Conclusion Mission Critical en Furore Conclusion spraken met de vooral derde en vierdejaars studenten. Maar niet alleen studenten. Ook mensen die al werken en zich oriënteren op een andere startersfunctie.

Stap in de wereld van conclusion qr code

Stap onze wereld binnen

En ervaar hoe het is om als starter bij Conclusion te werken. De QR-code scannen werkt het fijnst. Geen telefoon bij de hand? Gebruik dan onderstaande link!

Benieuwd naar verhalen van onze trainees?

Blog
Raoul Smulders, Junior Mission Critical Engineer

De beste start voor mijn traineeship

Heb je vragen?

Bel, mail of app mij!

Paula Hartmann, Campus Talent Recruiter bij Conclusion

Paula Hartmann

Campus Talent Recruiter
Paula.hartmann@conclusion.nl