Starters werken bij Conclusion achter scherm

Stages en traineeships

Van een uitdagende stage tot IT-traineeships die jou klaarstomen voor het echte werk: bij Conclusion kun je als starter veel kanten op. In ons ecosysteem van ruim 25 bedrijven zijn veel expertises vertegenwoordigd, zodat er altijd wat te kiezen valt!

Stage

Volg jij een mbo 4-, hbo- of wo-opleiding? En ben je op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht? Bij Conclusion kun je rekenen op een plek waarbij je veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen. Wordt een stage bij Conclusion de kickstart van jouw carrière?

Traineeship

Ben jij starter of klaar voor een nieuwe stap in je carrière? En lijkt het je leuk om in de IT of Consultancy te werken? Dan is een traineeship bij Conclusion echt iets voor jou.

Tijdens een traineeship word jij klaargestoomd voor het echte werk. Ervaren collega’s begeleiden en coachen jou tijdens het uitvoeren van verschillende projecten en leren jou alle kneepjes van het vak. Na afronding van het traineeship ben jij er klaar voor om als volwaardig specialist aan de slag te gaan bij een van onze bedrijven.

Verhalen van onze stagiairs

Blog
Fleur Schildkamp

Van events organiseren tot talenten zoeken: de stage-ervaring van Fleur

Heb je vragen?

Bel, mail of app mij!

Paula Hartmann, Campus Talent Recruiter bij Conclusion

Paula Hartmann

Campus Talent Recruiter
Paula.hartmann@conclusion.nl