Youngclusion: laat je netwerk groeien

Youngclusion is een community binnen Conclusion voor iedereen die jong van geest is. Je ontmoet hier op een laagdrempelige manier nieuwe mensen, kunt jezelf ontwikkelen en zo nog meer plezier beleven aan het werken bij Conclusion! Het is de plek waar je moet zijn voor gezelligheid, connecties en het zorgt dat je netwerk en jijzelf lekker hard groeien. Drie collega’s die hier alles over kunnen vertellen zijn Xavier Roosendaal, Guido van der Brugh (beiden Conclusion Consulting) en Lisanne Pierik (Conclusion Services). Samen met Marc Kaak (Conclusion Services) vormen zij het Youngclusion-bestuur. Lees hoe ze met Youngclusion collega’s verbinden, ze verder helpen in hun professionele ontwikkeling en groei van hun carrière.

1 juli 2024   |   Nieuws   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Youngclusion

Sinds 2019 verbindt Youngclusion collega's binnen Conclusion op een toffe en informele manier. Of je nu net begint aan je carrière of al wat meer ervaring hebt, als je openstaat om anderen te leren kennen, ben je van harte welkom bij Youngclusion.  

Gezelligheid en informeel leren

Lisanne benadrukt dat bij Youngclusion gezelligheid centraal staat: “Vergeet de standaard werkgerelateerde vergaderingen. Onze evenementen zijn energiek en leuk. Of het nu gaat om lasergamen, borrels of een uitdagende pubquiz, je leert je collega's op een hele nieuwe manier kennen en steekt er ook nog wat van op. Met young professionals onder elkaar is het namelijk ook fijn om elkaar vragen te stellen, ideeën te delen, van anderen te leren en nieuwe kansen te ontdekken.”

Dat beaamt Xavier: “Youngclusion is een laagdrempelige manier om nieuwe collega's te leren kennen en tussen de drukke werkzaamheden door frisse energie op te doen. Leren terwijl je geniet, zo hoort het!“


Youngclusion is dé plek voor plezier, connecties en carrièreontwikkeling binnen Conclusion.

Xavier Roosendaal

Goed voor je netwerk

Conclusion stimuleert de ontmoetingen tussen collega’s binnen de 25+ verschillende bedrijven uit het ecosysteem. Zeker als je nog niet zo lang werkt kan het lastig zijn om je weg te vinden binnen het ecosysteem. Volgens Guido helpt Youngclusion collega’s daar echt bij: “Het is zo gaaf om collega’s van andere bedrijven te ontmoeten. Die spreek je anders nooit. Youngclusion zorgt ervoor dat mijn netwerk binnen het ecosysteem stiekem erg hard groeit.”