Het juiste vak bij de juiste werkgever

Orion twijfelde of hij wel het goede vak had gekozen. Na zijn master koos hij bij zijn afstudeerbedrijf voor een baan in de communicatie. Maar de trage besluitvorming en lastige processen maakte dat hij het werk niet meer leuk vond. Moest hij een ander vak kiezen? Was het omscholingstraject voor ICT misschien wat voor hem? Met die vragen ging hij op gesprek bij Conclusion. “De recruiter bij Virtual Sciences nam echt de tijd voor me. Samen concludeerden we dat marketing en communicatie toch mijn vak is. Ik zat alleen niet op de juiste plek. En die juiste plek heb ik gevonden, hier bij Conclusion als campagnemanager.“

3 januari 2023   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Orion Daalhuizen in koffiebar

Samen sterk

“Klanten laten groeien en innoveren, dat is zeker een doel waar we met elkaar hard aan werken. Conclusion groeit ook en bestaat uit 25 expert-bedrijven. Samenwerking tussen die bedrijven levert mooie resultaten op. De slagkracht die we samen hebben is groot. Dat is een boodschap die ik met trots uitrol in themacampagnes. Conclusion is immers één van de grotere ICT-spelers in de Nederlandse markt. Naast deze themacampagnes ondersteunen we vanuit ons marketing- en communicatieteam ook de individuele expert-bedrijven. Op hun verzoek. Want die bedrijven zien zelf ook kansen en hebben veelal ook een eigen marketeer. Dat is ook Conclusion.”

Collega´s zijn erg belangrijk voor me, die zorgen voor plezier in het werk.

Orion Daalhuizen, campagnemanager bij Conclusion

Samenwerken en samen spelen

“De communicatie is vlot en vriendelijk. Dat merkte ik al met de recruiter destijds, mijn collega’s van het team en de experts bij de Conclusion-bedrijven. We zijn een no nonsense bedrijf met een informele werksfeer. Unieke mensen, ieder een expert op eigen vakgebied. Wat ons verbindt is de positieve drive om ambities te verwezenlijken. Mijn collega’s Paul, Brenda, Marleen, Heidi, Jacqueline, Lisanne, Kay, Marc en Maarten op de afdeling Marketing- en communicatie zijn een fijne groep mensen, een soort familie. Dat is thuiskomen op het werk. We werken altijd in teamverband. Zo maken we optimaal gebruik van elkaars talent. Van de brainstormsessies, het uitrollen van de campagne tot alle gekheid onderling. Ik krijg er energie van.“

“Naast hard werken maken we ook tijd vrij voor ontspanning. Het is leuk dat je de vrijheid krijgt om goede ideeën uit te voeren. Tijdens de sponsoring van de Vuelta ontstond het idee om een Bike Battle te organiseren. Samen met collega’s was het snel geregeld en stonden er 2 racefietsen op ons dakterras van de 22e etage. De combinatie van uitgedaagd worden in je werk en op andere moment samen feesten komt samen bij Conclusion. Ik heb gevonden wat ik zocht.”

Tussen de bedrijven door crew
Conclusion bike battle La Vuelta
Orion Daalhuizen

Conclusion en de werkmaatschappijen werken voor zoveel sectoren, het is werken in het hart van de maatschappij

Orion Daalhuizen

Trots op onze impact

“Ik ben zeker trots op Conclusion en al onze expert-bedrijven. We helpen klantbedrijven te innoveren. Onze impact daarmee is groot. Van het slim toepassen van IoT en het gebruik van Artificial Intelligence tot de innovatieve techniek computer vision waar Mediaan Conclusion en Hot ITem Conclusion mee werken. Al die verschillende technieken hebben we in huis. Allemaal onder de paraplu van Conclusion. Wil jij ook een verschil maken in deze wereld? Dan is Conclusion ook voor jou de juiste plek. 

Blog
Jacco van Leeuwen

OnSite Support is hét gezicht van Conclusion

Nieuwsgierig naar meer?

Werken bij ConclusionAlle Conclusion vacaturesNieuws & Events