Nick, device management consultant, is erg blij met zijn werkplek

Het was in 2019 dat Nick solliciteerde bij Conclusion. Want hij wist precies wat hij wilde: werken met de Microsoft cloud. En dat kon bij Conclusion Enablement. Nick is gelijk in het Workspace-team gestart. Hij werkt als device management consultant. Zijn belangrijkste taken zijn het inrichten en beheren van moderne werkomgevingen gebaseerd op Microsoft 365. “De oude traditionele werkplek migreren naar de Moderne Werkplek, dat is uitdagend en leuk werk. In de afgelopen 3 jaar hebben we mooie klanten weten te onboarden zoals een Heijmans, ProRail, Mitros en Eigen Haard.”

22 december 2022   |   Blog   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

Werken bij Conclusion Enablement

Uniek

“De meeste ICT-bedrijven zijn gefocust op een specifiek marktdeel. Conclusion is eigenlijk een groot ecosysteem met allemaal verschillende bedrijven, waaronder Conclusion Enablement. Al die verschillende bedrijven samen versterken elkaar naar de markt toe. En voor werknemers is het een inspirerende omgeving. Een bijzondere werkplek. Iedereen in het team is bij ons gelijk en kan iedere klant bedienen. Dit zorgt voor afwisseling in het werk. Ook werken we volgens Scrum. Met elke 2 weken een sprint waarin we de taken verdelen tijdens een teammeeting. En het mooie is, eigen initiatief is welkom en je kunt taken naar je toe trekken. We groeien hard. Toen ik begon waren we met 12 mensen. Nu zijn er meer dan 50 collega’s in ons Workspace team.”

“Onderdeel van ons DNA is continu vernieuwen. We krijgen de tijd om in sprints nieuwe functionaliteiten van Microsoft te onderzoeken en te testen. We beoordelen dan ook gelijk of er toegevoegde waarde is voor de klant en de eindgebruikers. Zo zijn we nu volop bezig met verschillende pilots voor Windows 11 bij verschillende klanten. Van testprocedures tot het oplossen van de bevindingen van de pilot gebruikers, het zijn mooie projecten.”

Als een senior consultant van Microsoft je in een technisch assessment complimenteert over onze platform inrichting ben ik trots.

Nick Kok, Device Management Consultant bij Conclusion Enablement

Daarom Conclusion Enablement

“Hoe het is om hier te werken? We maken veel grappen. Maar tegelijkertijd geven we gas als het druk is en er veel moet gebeuren. De sfeer onderling is goed. We werken graag met elkaar samen en houden van een feestje. Die gezellige werksfeer die herken ik niet alleen, ook nieuwe collega’s die net binnen zijn bevestigen dat. We zitten met ons bedrijf in een hoog gebouw, alleen de Dom is hoger. Daar op de 22ste verdieping hebben we onze maandelijkse borrel en is was het de plek voor ons kerstfeest. In de zomer is er altijd een barbecue op het dakterras en kun je echt goed genieten van dat fantastische uitzicht. Maar sportieve activiteiten zijn er ook. De hardlopers onder ons doen mee met de Dam tot Damloop en de animo voor onze voetbalbedrijfscompetitie is groot.“ 

“Waarom ik Conclusion Enablement aanbeveel? Het werken met Scrum is overzichtelijk. Bij ons heb je veel variatie in het werk. In al die 3 jaar is geen dag hetzelfde geweest. Ook word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen. Elk jaar heb je naast een functioneringsgesprek ook een perspectiefgesprek waarin je de doelen voor aankomend jaar bespreekt en je eraan committeert. Mijn doelen heb ik voor dit jaar al behaald. Ik heb mijn certificaat voor Azure en een training presenteren gevolgd. Plus 25 documenten geschreven voor de kennisbank van de servicedesk. We delen zoveel mogelijk kennis met deze afdeling, dat is ook in ons belang als team. Want alle incidenten die de servicedesk niet oplost, is  werk voor mij en mijn team. Niet altijd het leukste werk, maar de eindgebruiker helpen is wel dankbaar werk.

Blog
Werken bij Conclusion | Infra | Erik Maikel

Eric Maikel zette een CI/CD pipeline op naar AWS

Nieuwsgierig naar meer?

Werken als InfrastructuurspecialistNieuws & EventsWerken bij ConclusionAlle Conclusion vacatures