• Expertises

Registration. Report. Results.

Grip met het CVS: vereenvoudig complexe registratiewerkzaamheden en maak dossiervorming eenvoudig en toegankelijk.
Multifunctionele oplossing voor proces- en ketenregistratie

Het Conclusion Volg Systeem betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties, hulpverleners én burgers helpt om grip te krijgen op alledaagse processen. De applicatie richt zich primair op het vereenvoudigen en meer toegankelijk maken van onoverzichtelijke en complexe registratie werkzaamheden. Via modulaire opties combineert het Conclusion Volg Systeem de betrouwbaarheid van een standaard systeem met de flexibiliteit van maatwerk. Dit maakt de applicatie eenvoudig in te richten en te beheren, waardoor er snel kan worden ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen. Het Conclusion Volg Systeem betreft een SAAS-oplossing en kan binnen 5 dagen volledig ingericht en operationeel zijn.

Eén ding is zeker: er kan meer dan je denkt.

Bob Woudstra - Directeur CVS
Met oog voor veiligheid

Het Conclusion Volg systeem is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en wordt standaard geleverd met dubbele authenticatie. Op basis van zgn. ‘gebruikersgroepen’ ondersteunt het CVS vergaande mogelijkheden om autorisatie in te stellen. Dit betekent dat er ingesteld kan worden dat medewerkers geen toegang hebben tot (delen van) dossiers waartoe zij niet gemachtigd zijn. Daarnaast kan er niet geprint worden of gedownload indien daar geen autorisatie voor is.

Geïntegreerd klantportaal

De applicatie biedt een geïntegreerd klantportaal, welke gekoppeld is aan Mijn Overheid en DigiD. Burgers kunnen via hun DigiD kunnen inloggen op de applicatie en hun eigen dossier inzien, inclusief logging.

Onze modules

Rapportagemodule

De applicatie ondersteunt het inrichten en aanmaken van rapportages op het gebied van sturings- en verantwoordingsinformatie.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

1900+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Dit houdt ons bezig

Declareren voor GLI

Per 1 januari 2019 zit de ‘erkende gecombineerde leefstijlinterventie’ (GLI) in de basisverzekering. Vanaf februari 2020 is het mogelijk voor de zorgaanbieders van GLI, welke onze applicatie gebruiken, geautomatiseerd te declareren via Vecozo.

Eerste GGD webinar leidt tot verdieping van de samenwerking

Afgelopen donderdag 21 januari hebben we een succesvolle eerste webinar gehad met onze GGD gebruikers.

Een bewogen jaar

Terugkijkend bood Corona een mooi moment van bezinning, waarin nieuwe technologieën snel hun intreden deden en privé en zakelijk nog meer met elkaar verweven raakten.

Zij werken al met het CVS

Wat kunnen we samen bereiken?

Bel of email ons!

Conclusion Volg Systeem

+31 (0)85 225 03 72
Herculesplein 80
3584 AA Utrecht
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy