Een bewogen jaar

Wie herkent het niet? Het jaar beginnen met frisse ambitie en ook wij dachten dat het virus in China zou blijven. Helaas liep het dit jaar anders. Van veel bij de klant op bezoek om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken, werden we gedwongen om vanuit huis te werken. 

Wij zijn trots dat we kunnen opmerken dat onze dienstverlening niet te lijden heeft onder het thuiswerken. Wij hebben de dienstverlening kunnen continueren zoals de klanten van ons (mogen) verwachten. 

22 december 2020   |   Blog   |   Door: Conclusion Confidential

Deel

Dienstverlening vanuit huis

Terugkijkend een mooi moment van bezinning, waarin nieuwe technologieën snel hun intreden deden en privé en zakelijk nog meer met elkaar verweven zijn. Soms positief maar ook wel eens negatief.

Eigenlijk heeft iedereen wel de worsteling in 2020 op zijn eigen manier ervaren. Trots om te zien dat onze dienstverlening onverstoord door is gegaan en we zelfs nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen.

Om toch het warme gevoel van december niet geheel te vergeten, wensen wij iedereen dan ook warme feestdagen toe en danken wij al onze klanten en gebruikers.

Onze applicaties

Onze applicaties maken betrouwbare dataregistratie mogelijk voor een veiliger en gezondere maatschappij.

Meer weten over ons of hoe we jou verder kunnen helpen?

Neem contact met ons op!

Apeldoorn hoofdkantoor

Conclusion Confidential

+31 (0)575 564 697