Eerste GGD Webinar

Eerste GGD Webinar leidt tot verdieping samenwerking!

25 januari 2021   |   Blog   |   Door: Conclusion Confidential

Deel

GGD Webinar Conclusion Volg Systeem

Kennissessie

Afgelopen donderdag 21 januari hadden we een succesvolle eerste webinar gehad met onze GGD gebruikers.

Vanuit onze Conclusion studio hebben wij digitaal en interactief ervaringen en kennis gedeeld over het gebruik van ons Conclusion Volg Systeem (CVS). We hebben onder andere, samen met de functioneel beheerder van GGD Hollands Noorden, de 'Breaking the Glass'-functionaliteit gepresenteerd. Deze toevoeging aan het CVS is in nauwe samenwerking met de GGD Hollands Noorden ontwikkeld en inmiddels beschikbaar voor al onze klanten.

We hebben afgesproken om twee keer per jaar een sessie te organiseren voor de managers en twee keer per jaar voor de functioneel beheerders. Tijdens deze periodieke sessies gaan we ervaringen, kennis en kunde delen om zo tot gezamenlijke doorontwikkeling te komen.

Inmiddels registeren al 10 GGD regio's onderdelen van hun takenpakket in ons CVS. Processen van OGGZ en Maatschappelijke Zorg worden geregistreerd, inclusief een online aanmeldformulier.

Breaking the Glass

De BTG-functionaliteit biedt de mogelijkheid om medewerkers toegang te geven tot dossiers (bijvoorbeeld voor administratie-werkzaamheden of functioneel beheer) waar zij initieel geen rechten toe hebben. Wanneer een gebruiker enkel op basis van zijn BTG-rechten een dossier opent, krijgt hij/zij direct een melding te zien dat hij/zij (normaal gesproken) geen toegang heeft tot dit dossier, en dient er een reden op te geven voor het toch openen van dit dossier.
Presentatie Breaking the Glass
Presentatie Breaking the Glass
Privacy en security

Thema's & Samenwerking

icon

GGD

Icon 8

Webinar

Icon 1

Breaking the Glass

Over het Conclusion Volg Systeem

Het Conclusion Volg Systeem betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties, hulpverleners én burgers helpt om grip te krijgen op alledaagse processen. 

Meer weten over ons of hoe we jou verder kunnen helpen?

Neem contact met ons op!

Apeldoorn hoofdkantoor

Conclusion Confidential

+31 (0)575 564 697