Werken Bij conclusion confidential

Werken bij Conclusion Confidential

Conclusion Confidential is een business partner voor het publieke en sociale domein op het gebied van veilige en betrouwbare dataregistratie. Ons team bestaat uit collega's die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Wij werken hard en lachen nog harder! Samen ontwikkelen we aan nieuwe functionaliteiten voor onze klanten en vieren we de successen. 

Openstaande vacatures

Software developer (Medior/ Senior)

Conclusion Confidential

Development en Tech

Medior, Senior

Apeldoorn

Software tester

Conclusion Confidential

Development en Tech

Medior

Apeldoorn

Verschil moet er zijn

Icon 4

Net even anders

Onze cultuur? Ook die is nét even anders. Je collega’s zullen je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én vooral alle ruimte voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.

Icon 5

Wij geloven in je

Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Daarom krijg je van ons meteen veel vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.

Icon 1

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Samen zijn wij Conclusion

Conclusion is de naam van ons ecosysteem. Een unieke bundeling van bedrijven op het gebied van Business Transformatie en IT Services, met elk hun eigen signatuur. Wat ons bindt? Onze drive om met betere, slimmere oplossingen te komen. Door vakmanschap, samenwerking en net een stapje extra te doen. Werken bij Conclusion is dus nét even anders. Dat voel je vanaf dag één. Hoe verschillend en eigen we ook zijn, één ding herkennen we in elke collega: het lef om voor het allerbeste resultaat te gaan.

Ook werken bij Conclusion?

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle (IT) platformen? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Lennart Schellingerhout Conclusion Confidential
Senio developer Frank Joppe - werken bij Conclusion
Kantoor Conclusion Confidential
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

Werken bij Conclusion. Verschil moet er zijn

Je werkt in een ecosysteem van ruim 25 bedrijven, op het snijvlak van business transformaties en IT-services. Samen met de ondernemende collega-experts uit het ecosysteem kom je tot de beste (klant)oplossingen. Doe waar je goed in bent, vanuit je eigen kracht en expertise! Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over werken bij Conclusion Confidential?

Recruiter Conclusion Confidential

Jennifer Soeter

Recruiter
Jennifer.soeter@conclusion.nl