Conclusion Volg Systeem en Flex-ID gaan samen verder als Conclusion Confidential

- Persbericht -

Conclusion Confidential maakt betrouwbare dataregistratie mogelijk voor een veiligere en gezondere maatschappij.

Conclusion Volg Systeem (CVS) en Flex-ID gaan samen verder onder de vlag Conclusion Confidential. De twee Conclusion bedrijven bundelen hun krachten om met de huidige en toekomstige klanten verder te bouwen aan een veiligere en gezondere maatschappij. Dit doet het bedrijf door aan bedrijven ondersteuning te bieden met altijd beschikbare, bereikbare en veilige registratieplatforms. Irmgard Spijkers zal als directeur verantwoordelijk worden voor deze nieuwe combinatie.

11 januari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Conclusion Confidential

CVS is een platform voor het verwerken van belangrijke dossierregistraties in het sociale domein, zoals de Veilig Thuis organisaties, gemeenten en GGD’s. Flex-ID ontwikkelt met SUMMIT een dossiervormingsprogramma voor de registratie van uiterst confidentiële handhavings- en opsporingszaken binnen het Nederlandse veiligheidsdomein. SUMMIT wordt onder andere gebruikt door de politie, de Koninklijke Marechaussee, inspectiediensten en gemeenten.

Irmgard Spijkers, Directeur Conclusion Confidential:Het samengaan tot Conclusion Confidential biedt verschillende mogelijkheden om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Door de bundeling van kennis en grotere omvang, kan de nieuwe organisatie zich meer richten op innovatie en architectuur van de platforms. Daarnaast kan er versneld een professionaliseringsslag worden gemaakt op het gebied van kwaliteit, support en testen. Dit alles zorgt ervoor dat het bedrijf de bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kan zijn.”

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “CVS en SUMMIT zijn beide marktleider in nichemarkten binnen het publieke en sociale domein op het gebied van confidentiële dossiervorming. De technologie van de systemen kent bovendien veel overeenkomsten qua architectuur en programmeertaal. Nu de bedrijven verder gaan als één, kunnen de platformen zich verder ontwikkelen op basis van elkaars kennis en functionaliteit. Het nieuwe bedrijf Conclusion Confidential is een businesspartner voor het publieke en sociale domein op het gebied van veilige en betrouwbare dataregistratie; your trusted data partner.

Conclusion Volg Systeem en Flex-ID gaan samen verder als Conclusion Confidential

Over Conclusion Confidential

Conclusion Confidential is een business partner voor het publieke en sociale domein op het gebied van veilige en betrouwbare dataregistratie. De organisatie is een trusted data partner voor organisaties zoals gemeenten, GGD’s, de politie en de Koninklijke Marechaussee. Met een team van 40 professionals verzorgt het bedrijf altijd beschikbare, bereikbare en veilige registratieplatforms. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Over Conclusion

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.