Conclusion Accelerate! vult de integratiebehoefte van Zuyd Hogeschool op maat en flexibel in

Voor het beheren en doorontwikkelen van hun integratielandschap is Zuyd Hogeschool een flexibel partnership met Conclusion Accelerate! aangegaan. “Deze expertise hebben wij niet binnen ons eigen team”, vertelt integratie-architect Dorre Breuers. “Naast de MuleSoft-kennis van de integratiespecialisten van Conclusion Accelerate!, is het fijn om te kunnen sparren en continu in ontwikkeling te zijn.”

Klant

Zuyd hoge school

Zuyd hoge school klant van conclusion accelerate

Markt

Overheid, Openbare Veiligheid & Non-profit

Publicatiedatum

5 september 2023

Virtual Sciences Conclusion

Uitdaging: het MuleSoft-integratielandschap in kaart brengen en optimalisatiekansen definiëren

Conclusion Accelerate! heeft in het verleden de volledige architectuur opgezet voor Zuyd Hogeschool. Koppelingen tussen afdelingen die voorheen handmatig werden gedaan, zijn nu geautomatiseerd. “Deze afdelingen zitten natuurlijk niet stil, dus bekijken we samen met Conclusion Accelerate! welke vervolgvraagstukken er spelen”, neemt integratie-architect Dorre ons mee in de samenwerking. “Dat begon met een inventarisatieronde, specifiek voor het MuleSoft-platform. Wat staat er, wat doet het systeem en waar willen we naartoe? Samen met Conclusion Accelerate! ben ik gaan kijken hoe we onze omgeving verder kunnen optimaliseren en robuuster kunnen maken. Projecten die niet konden wachten, werden zijdelings opgepakt.”

Samen kijken we hoe we onze MuleSoft-omgeving verder kunnen optimaliseren

Dorre Breuers, integratie-architect Zuyd Hogeschool

Meer over het Flexteam van Conclusion Accelerate!

Flexteam van Conclusion Accelerate!

5 redenen om te kiezen voor het Flexteam van Conclusion Accelerate!

Integratie moet geen bottleneck, maar juist een enabler zijn. Als organisatie wil je aan de voorkant kunnen versnellen, zonder dat je IT-landschap over de kop gaat. Het Flexteam van Conclusion Accelerate! weet precies hoe. Wij brengen kwaliteit, continuïteit en schaalbaarheid. En met behulp van MuleSoft vullen we de integratiebehoefte van jouw organisatie op maat en flexibel in.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Jos Smits, CTO van Virtual Sciences Conclusion aan het woord

Jos Smits

Chief Technology Officer
Jos.Smits@virtualsciences.nl