5 redenen om te kiezen voor het Flexteam van Conclusion Accelerate!

Integratie moet geen bottleneck, maar juist een enabler zijn. Als organisatie wil je aan de voorkant kunnen versnellen, zonder dat je IT-landschap over de kop gaat. Het Flexteam van Conclusion Accelerate! weet precies hoe. Wij brengen kwaliteit, continuïteit en schaalbaarheid. En met behulp van MuleSoft vullen we de integratiebehoefte van jouw organisatie op maat en flexibel in.

8 mei 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Accelerate!

Deel

Flexteam van Conclusion Accelerate!

5x de kracht van ons Flexteam

 1. Kwaliteit en snelheid

  hergebruik van standaarden en best practices, hoge mate van automatisering, code testing en code quality checks

 2. Continuïteit

  kennis van klantprocessen en -solutions geborgd bij meerdere personen en snel passende vervanging indien nodig

 3. Op- en afschalen naar wens

  het Flexteam beweegt mee met de vraag en het beschikbare budget

 4. Ultieme mix

   exact de juiste mix van ervaring en competenties in één team

 5. Samenwerking

  samen met jouw integratieteam en product owner realiseren we jouw korte- en langetermijndoelstellingen

Integratie als enabler

Wij geloven in de kracht van integratie, zolang de juiste voorwaarden zijn ingevuld. Ons Flexteam werkt volgens het API-led principe, loosely coupled en modulaire architectuur, waarbij we hergebruik, flexibiliteit en schaalbaarheid stimuleren. Daarnaast automatiseren we handwerkzaamheden zo veel mogelijk, zodat we kwaliteit en snelheid kunnen garanderen. Als de juiste integratiefundering staat, ben jij samen met het Flexteam in staat om snel in te spelen op nieuwe businessbehoeftes, legacy-systemen te vervangen en migratieprojecten uit te voeren. Heb je momenteel het gevoel dat integratie een bottleneck is? Laat ons Flexteam een analyse doen en laat je overtuigen hoe het anders kan.

Continuïteit en kwaliteit voor ieder budget

Tegen een vast tarief leveren wij een agile Flexteam dat bestaat uit de juiste mix van gecertificeerde integratie-experts: developers, beheerders, designers, testers, architecten, en/of consultants. Naargelang behoefte breiden we jouw integratieteam uit met ons Flexteam en zorgen we voor de extra ondersteuning die op dat moment nodig is. Onze mensen denken mee, ontwikkelen samen met jou en ontzorgen 24/7 op het gebied van beheer. Met een ultieme mix aan ervaring en competenties leveren wij kwalitatieve oplossingen voor actuele vraagstukken die spelen binnen jouw organisatie. Je zit niet vast aan een langdurig detacheringscontract, maar we bewegen mee met jouw behoefte en borgen continuïteit op inzet en kennis over jouw IT-landschap.

Het Flexteam werkt niet voor, maar mét jou

Conclusion Accelerate is jouw co-sourcing partner op het gebied van MuleSoft-integratie. We vormen samen een team waarin we onze integratiekennis, aanpak en best practices actief delen met jouw mensen. Andersom kunnen wij weer van hen leren. Vanuit openheid en transparantie behalen we samen de beste resultaten. Omdat iedere organisatie en ieder vraagstuk anders is, gaan we graag met jou om tafel om te kijken wat ons Flexteam kan betekenen voor jouw organisatie.

Direct integratie advies nodig?

Jouw integratiebehoefte op maat ingevuld?

We vertellen je graag alles over ons Flexteam

Chris Geertsma Virtual Sciences Conclusion

Chris Geertsma

Manager operations
chris.geertsma@virtualsciences.nl