IT voor OT

De juiste IT voor jouw OT. Stabiel, transparant, veilig en inzichtelijk.

Conclusion Mission Critical OT

Jouw OT-omgeving altijd weerbaar, wendbaar, beschikbaar én toekomstbestendig

Het besturen, bedienen en bewaken van de Operationele Technologie (OT) is voor veel organisaties van (levens)belang. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw cruciale OT-omgeving toekomstbestendig en veilig blijft? Is de omgeving stabiel en zijn de kosten beheersbaar? Heb je controle en inzicht in je processen en omgeving? En hoe zit het met het beheer van je legacy?

Allemaal vragen waar veel organisaties mee rondlopen en nog geen antwoord op hebben. Voor een toekomstbestendige stabiele OT-omgeving is het zaak om goed bij deze vragen stil te staan en op zoek te gaan naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

De juiste IT voor jouw OT

Wij zijn er voor organisaties met kritische OT-omgevingen die hun omgeving stabieler, transparanter, veiliger en beheersbaarder willen maken. Organisaties die zich klaar willen maken voor de toekomst of op zoek zijn naar kennis om hun op weg te helpen.

Met onze jarenlange ervaring in de kritische IT en OT weten wij maar al te goed dat jouw omgeving 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar moet zijn en blijven. Met onze ervaring kunnen we ook jouw organisatie helpen in controle te blijven en klaar te zijn voor de toekomst.

Wat we doen

Als Mission Critical IT-leverancier zijn wij er voor organisaties in het hart van de maatschappij waarbij continuïteit van de business van (levens)belang is. Wij bieden 24/7 IT-dienstverlening en ontzorgen je van A tot Z. Nachtrust as a Service noemen we dat.

Heb je vragen over het stabiliseren van je omgeving, het voorspelbaar, wendbaar en weerbaar maken van je omgeving of het verkrijgen van inzicht in je processen, omgeving en legacy? Of wil je juist het beheer structureren en centraal inregelen, de kosten verlagen en efficiënter werken? Met al deze vragen en meer ben je bij ons aan het juiste adres.  

Wat het je oplevert

  • Stabiliteit en voorspelbaarheid in de omgeving
  • 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar
  • Inzicht en beheer van je processen, omgeving en legacy
  • Betrouwbare, ervaren partner met kennis van jouw business
  • (Kosten) transparantie en -verlaging
  • Verlaagd risicoprofiel / verhoogde security
  • Centralisering van het beheer

Waar je begint

Je kunt bij ons terecht met elke vraag. Stel gewoon je vraag. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

De IT voor OT expert in kritische omgevingen

IT voor OT succes cases

Corporate logo Eneco
Corporate logo Ennatuurlijk

IT voor OT services

Conclusion Mission Critical themas

Service Integration

Volledig inzicht in je omgeving en grip op je business processen.

Het laatste IT voor OT nieuws

Blog
Budgetteren

Zo organiseer je budget voor modernisering van je OT-omgeving

Meer weten over jouw IT voor OT opties en onze Nachtrust as a Service?

Yvo van Put

Yvo van Put

Business Development Manager
yvo.van.put@conclusion.nl