Application Services voor Operationele Technologie

Jouw kritische bedrijfsapplicaties altijd beheerd, beschikbaar en wendbaar

Conclusion Mission Critical Application Services
Applicatiebeheer op elk niveau, voor elk team
Ondersteuning voor je DevOps teams
Realiseren van kortere time-to-market

Beheerlast complex applicatielandschap

Binnen de Operationele Technologie (OT) wereld wordt vaak gebruik gemaakt van applicaties geleverd door derde partijen. De focus binnen deze applicatielandschappen ligt voor de organisatie echt op het gebruik van de applicaties en niet op het beheer. Door het complexe landschap en diversiteit aan (asset)locaties is de uitrol en het beheer allesbehalve standaard.

In organisaties waar wel software wordt ontwikkeld is de uitrol van nieuwe software over zo’n divers landschap complex. Hoe zorg je voor een eenvoudig en efficiënt proces, terwijl er ook nog adequaat gereageerd moet kunnen worden op incidenten (roll forward, roll backward)?

Hoe Application Services voor Operationele Technologie je helpen

Door het (technisch) applicatiebeheer over te nemen borgen wij de robuustheid in de belangrijke bedrijfsprocessen. Jij hoeft je dan geen zorgen meer te maken over weerbaarheid of beschikbaarheid. Door proactieve life cycle management blijft jouw omgeving up-to-date. En omdat jouw kritische bedrijfskritische applicaties altijd werken en beheerd worden, kan jouw organisatie zich focussen op wat er echt toe doet.

Wat het je oplevert

De juiste wendbaarheid op de juiste plek in de organisatie, zodat jouw DevOps teams meerwaarde kunnen blijven toevoegen voor jouw klanten. Met een goede analyse en juiste mix aan diensten kun je als organisatie de juiste focus houden en met gebruik van een robuust applicatielandschap een blijvende meerwaarde bieden voor jouw klanten.

Een goede mix van onze Application Services voor Operationele Technologie:

 • Technisch applicatiebeheer
 • Managed DevOps Suite
 • Agile Application Management
  Applicatiebeheer op elk niveau, voor elk team
  Ondersteuning voor je DevOps teams
  Realiseren van kortere time-to-market

  Meer informatie

  Onze expertisesIT voor OT

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?