Over ons

Bij ons staat de drie-eenheid mens, organisatie en techniek centraal. Alleen op deze manier kunnen wij elke dag waarmaken waarin wij geloven; Business Done Differently. Precies deze aanpak maakt voor onze opdrachtgevers het verschil. 

OC Conclusion Mission Critical

Mens: jij & ik

Met onze multidisciplinaire teams kennen wij de klantprocessen van binnen en buiten. Door onze kennis van technologie en de aansluiting op ontwikkelteams kunnen wij elk proces van de klant optimaal ondersteunen, én net dat stapje vooruitdenken. Strategie en uitvoering zitten bij ons gezamenlijk in één multidisciplinair team. Bedenkt en implementeert een team een oplossing? Dan beheren zij die ook zelf. Zo overzien ze de impact al in een zeer vroeg stadium. Door deze manier van werken ontstaan nieuwe werkperspectieven binnen een team en kunnen we samen met de klant nieuwe kansen ontdekken en ontwikkelen. Altijd met de wetenschap dat deze op de onderliggende technologie geïmplementeerd kan worden. 

DevSecOps
Onze multidisciplinaire teams werken op een DevSecOps manier om zo de Security Gap te overbruggen tussen Development en Operations voor wendbare, maar bovenal een weerbare levering van onze diensten en producten. Door security niet achteraf maar in het gehele proces erbij te betrekken, wordt vertraging voorkomen en optimaal gebruik gemaakt van de voordelen van DevSecOps en Agile development. Met onder andere als resultaat een kortere time-to-market, een goede feedbackloop en een hogere klanttevredenheid.

Focus Conclusion Mission Critical
Conclusion Mission Critical
Conclusion Mission Critical
Conclusion Mission Critical
Conclusion Mission Critical
Conclusion Mission Critical
Conclusion Mission Critical

Organisatie: ons beheermodel

Optimale beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid vraagt om een uniek beheermodel. Daarom werken wij binnen onze organisatie met twee modellen waarvan er één gefocust is op stabiliteit, veiligheid en accuratesse en de ander zich op agility, behendigheid en snelheid focust. Deze modellen combineren wij voor elke klant weer anders, zodat we voor elke situatie altijd de best mogelijke oplossing hebben. 

24/7 Mission Critical Operations Center
Een belangrijk onderdeel van onze organisatie zijn onze vanuit Nederland opererende Mission Critical Operations Centers. Vanuit hier wordt de continuïteit van alle kritische diensten en processen gemonitord en beheerd zodat alle IT-systemen te allen tijde beschikbaar en weerbaar zijn. 

Techniek: ontwerp, implementatie en beheer

Wij ontwerpen, implementeren en beheren hoogwaardige kritische IT-omgevingen, zowel on-premise als in de cloud (private, public of hybrid). Dit doen we door middel van een unieke combinatie van A-label producten, open source spelers én eigen ontwikkelde software. Altijd scherp op de laatste IT-trends en in staat deze te vertalen naar jouw organisatie.

Meer weten over onze missie, kwaliteitsbeleid en certificeringen?

Onze partners

Red hat logo partner
Logo Amazon Web Services
Logo partner Axual
Cisco logo partner Conclusion

Maak kennis met onze mensen

"Het mooie aan het Conclusion ecosysteem is dat er veel mogelijk is en je kansen kunt pakken als je die durft aan te grijpen. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei."

Wieteke Idema

Unit Manager, Concusion Mission Critical

Wieteke Idema

"Ik vind het tof dat we als onzichtbare kracht voor onze klanten in het hart van de maatschappij mogen werken."

Jarno Bats

Teamleider 24/7 OC Amsterdam

Jarno Bats
Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Meer weten over ons?

Onze marktenNieuws & blogsOnze mensen