Security by Design voor Operationele Technologie

Jouw asset locaties veilig en volledig onder controle.

Conclusion Mission Critical Security by Design
Zero Trust Architectuur
Security by Design verwoven in alles
Optimale bescherming en controle van jouw omgevingen

Beveilig je Operationele Technologie

Assets op afstand monitoren of zelfs aansturen. Niet alleen industriële bedrijven doen het, maar steeds vaker ook organisaties met remote assets als windmolenparken, treinen of tunnelinstallaties. Jouw Operationele Technologie (OT) wordt hierbij aan IT gekoppeld en verrijkt met data. Hierdoor zijn jouw assets opeens vatbaar voor hackers die op afstand jouw systemen binnendringen.

Een goede beveiliging van je OT is dus cruciaal, zowel digitaal als fysiek op locaties. En vergeet dan vooral niet je langlopende investeringen en dus legacy systemen.

Hoe Security by Design voor Operationele Technologie je helpt

Met onze Security by Design principes voor OT kijken we naar diverse pijnpunten op het gebied van security en OT. De gehele keten wordt hierbij onder de loep genomen; van toegang tot fysieke locatie tot de aansturing vanuit cloud gehoste applicaties. We voorkomen problemen met een solide oplossing, monitoren deze systemen 24/7 vanuit ons Operations Center (OC) en zorgen ervoor dat jouw systemen efficiënt herstellen.

Wat het je oplevert

Jouw asset locaties volledig in control en bij incidenten weer snel up-and-running . Met een moderne infrastructuur en werkwijze zetten we IT security principes door in jouw OT-omgeving en ondersteunen we agile werken van DevOps teams met platforms. Hierdoor wordt security vanuit de basis al meegenomen voor jouw complete keten; van compliancy van de hybird cloud (inclusief edge) tot de kwetsbaarheidsscanning van containers voor deployment. Security by design voor jouw Operationele Technologie.

Zero Trust Architectuur
Security by Design verwoven in alles
Optimale bescherming en controle van jouw omgevingen

Meer informatie

Onze expertisesIT voor OT

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?