Naar de cloud

Zet je angsten opzij en start met innoveren. Naar de cloud gaan is een kwestie van nu of nooit. Wie achterblijft, loopt businesskansen mis.

Naar de cloud met Microsoft Dynamics

Behoort jouw organisatie tot het kleine groepje van vijf procent die de overstap naar de cloud nog niet heeft gemaakt? Grote kans dat jouw organisatie vroeg of laat het hoofd niet boven water houdt. Je wordt immers aan alle kanten ingehaald. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk om te innoveren. Nieuwe technologie kan daarbij helpen. Zo maakt de cloud de drempel tot innovatie bijvoorbeeld lager. Daarom is het de hoogste tijd om eventuele cloudangsten te overwinnen en te starten met het innoveren van jouw business. Op deze pagina lees je hier alles over.

MBS video: Grootste angsten voor de cloud

Grootste angsten voor de cloud

We ondervroegen ruim 300 IT-beslissers en -beïnvloeders naar hun angsten om over te stappen naar de cloud. In deze video lichten onze collega’s de vijf grootste angsten uit en vertellen ze waarom de meeste van deze angsten ongegrond zijn.
MBS video: Innovatie en cloud

Innovatie en cloud

Een veelgehoorde uitspraak is dat de cloud en innovatie hand in hand gaan. Als Conclusion MBS zijn we het daar volledig mee eens, net als zes op de tien respondenten uit ons onderzoek. Wat de precieze relatie is tussen de cloud en het innovatievermogen van jouw organisatie, ontdek je in deze video.
MBS video uit jezelf innoveren

Uit jezelf innoveren

Innovatie is altijd belangrijk. Toch innoveert een derde van de organisaties vooral uit noodzaak voor bestaansrecht. Maar wie niet proactief innoveert, blijft achter de feiten aanlopen. Waarom je als organisatie aan de slag moet gaan met uit jezelf innoveren? Dat vertellen onze collega’s in deze video.
MBS video noodzaak voor innovatie

Noodzaak voor innovatie

Als je niet innoveert, dan sta je stil. De kans is dan groot dat je aan alle kanten wordt ingehaald. In deze video gaan onze collega’s dieper in op waarom de noodzaak voor innovatie zo groot is en je je vooral niet moet laten tegenhouden door angsten die je mogelijk hebt.

Hopelijk heb je na het zien van de video’s je angsten aan de kant gezet. Dan is het nu tijd om de gouden glans van de cloud te ontdekken. Benieuwd wat deze voordelen zijn én hoe je de transitie succesvol aanpakt? Bekijk dan de infosheet!

Klaar om het cloudavontuur aan te gaan? Of behoefte om te praten over de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!

Vraag een gesprek aan met een van onze cloud experts.

Meer lezen?

Blog
Overstappen naar de cloud; zo krijg je de business mee

Met z’n allen naar grote hoogte; zo krijg je de business mee in de cloudreis

Publicatie
Succesvol overstappen naar Dynamics 365
okt
18

Zonder verrassingen overstappen op Dynamics 365

Klaar om het cloudavontuur aan te gaan?

Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact op met Wilbert

MBS-Wilbert-Dirven

Wilbert Dirven

Sales Manager