Mendix on SAP

In welke sector je ook werkt, in welk domein je ook opereert, ERP is overal. Wij helpen je om meer waarde uit ERP-systemen te halen. 

Mendix on SAP

Flexibeler door maatwerk in Mendix

Onze solutions zorgen dat ERP zo standaard mogelijk wordt ingericht, terwijl jouw organisatie profiteert van maatwerk. Het voordeel van Software-as-a-Service – SaaS – is dat je gebruik maakt van een standaard oplossing. Wil je daar toch van afwijken, dan zul je dat daarbuiten moeten realiseren. Doormiddel van de uitstekende integratie mogelijkheden en de flexibiliteit van Mendix, kunnen wij in no-time een applicatie realiseren die intuitief werkt en aansluit bij jouw werkwijze. Je hoeft je werkwijze dus niet aan te passen aan je ERP systeem. 

SAP XSUAA zonder BTP

Wij hebben samen met onze klant een oplossing gerealiseerd om user propagation te faciliteren, ook al maak je geen gebruik van het SAP Business Technology Platform. Daardoor kun je de rechten die je in SAP al hebt ingeregeld eenvoudig gebruiken in de Mendix applicatie die je ontwikkelt bovenop SAP. Dat klinkt eenvoudig en dat is door deze oplossing ook zo. Easy does it.

Maatwerk bovenop ERP

Bekijk hier een aantal voorbeelden hoe maatwerk het werken makkelijker maakt!

Bieten Advies Systeem

Cosun Beet Company krijgt grip op reparaties, onderhoud en veiligheid met de maintenance app