Over ons

Dé gedreven partner voor al uw Mendix oplossingen. Met meer dan 50 gecertificeerde Mendix ontwikkelaars zijn we naast Expert Partner van Mendix ook Certified Support Partner.

Low code company

Wij werken met 45 collega’s aan het digitale succes van onze klanten, samen mét onze klanten. Wij ontwikkelen razendsnel maatwerkapplicaties om onze klanten een voorsprong te geven ten opzichte van hun concurrenten. Van strategie tot realisatie en beheer.

Over ons Conclusion Low Code Company
Over ons Conclusion Low Code Company
Over ons Conclusion Low Code Company
Over ons Conclusion Low Code Company
Over ons Conclusion Low Code Company
Over ons Conclusion Low Code Company

We zijn niet alleen goed in Mendix. Als het nodig is dan hebben we ook expertise in huis in belangrijke andere disciplines.

Onze collega's hebben namelijk ook kennis van andere technologieën om een applicatie goed te laten werken.

Java, Javascript of React Native voor mobiele applicaties, om maar iets te noemen. Om Mendix applicaties te koppelen met andere applicaties realiseren we ook razendsnel JSON/REST/SOAP-integraties met andere systemen.
Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Met onze gecertificeerde teams en ons creatieve vermogen zijn wij in staat om in korte tijd een applicatie te lanceren die direct waarde toevoegt aan de business. 

Wat onze klanten zeggen over onze samenwerking

Ze hebben het vermogen aangetoond om snel onze zakelijke complexiteit en problemen te begrijpen.

Projectleider I&A, SSH&

ssh& hier wonen studenten logo

Conclusion Low Code Company bewees in ons project dat zij de vaardigheden hadden om het project te laten slagen en zij waren gedreven om het verschil te maken.

Business Development Manager, Orion

orion managin complex fleets

De ontwikkelaars zijn goed getraind en ervaren in Mendix en in Agile/Scrum methodologie. Met hun flexibele houding en persoonlijke commitment realiseerden we onze innovatieve doelen op tijd en in de juiste kwaliteit.

Digital Innovation Lead, Makro

makro logo png

Meer lezen over Conclusion Low Code Company

Medewekers Low Code Company aan het werk

Wat we doen

Natuurlijk zijn wij ook bezig met de wereld om ons heen en proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere wereld via de Sustainable Development Goals. 

Met wie we trots samenwerken

Loodswezen logo
Bolier logo
Van Tilburg-Bastianen Groep logo
Logo van NS
Mitros logo met witte achtergrond
makro
Man logo png
ERIKS

Certificaten en Awards

logo-iso-9001

ISO 9001 gecertificeerd

Ons ISO 9001 certificaat laat zien dat onze processen voldoen aan internationale normen. We verbeteren ze continu.

ISO 27001 logo

ISO 27001 gecertificeerd

Ons ISO 27001 certificaat op het gebied van informatiebeveiliging laat zien dat we vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie goed geregeld hebben.

WorldClassworkplace

World-Class Workplace 2022

Wij zijn door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2022. Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor ‘goed werkgeverschap’ 100% gebaseerd op de mening van onze medewerkers.

Vierkant Mendix Certified Support Partner

Mendix Certified Support Partner

We nemen bestaande applicaties én door ons ontwikkelde applicaties in beheer. We borgen continuïteit en stabiliteit doordat we procesmatig doorontwikkelen.

PARTNERS

Mendix logo

Mendix

Wij zijn al jaren Expert partner van Mendix. Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd.

Siemens logo

Siemens

Wij zijn partner van Siemens en Mendix. Daarmee zijn we een belangrijke speler bij de integratie van het low-code Mendix-platform binnen het oplossingslandschap van Siemens (denk aan MindSphere en Teamcenter). Samen met Hot Item en Conclusion Connect zijn we dé partij als het gaat om Big Data, IoT in combinatie met Mendix!

Benieuwd wat Conclusion Low Code Company voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op!

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion Low Code Company

+31 (0)88 266 27 10