Cosun Beet Company krijgt grip op reparaties, onderhoud en veiligheid met de maintenance app

Bij maintenance engineering speelt het analyseren en optimaliseren van het onderhoudsproces een belangrijke rol. Conclusion Low Code Company nam de doorontwikkeling van de informatie- en registratie app TIRA voor haar rekening. De mobiele maintenance app zorgt ervoor dat Cosun Beet Company nog sneller en beter haar storingen kan bijhouden, monitoren en onderhoud kan plannen. Een win-win situatie voor zowel de medewerker als de organisatie.

Klant

Cosun Beet Company

Cosun Beet Company logo

Markt

Retail, Voedsel & Agri

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

29 juli 2021

Bieten Advies Systeem

“Het mooie is dat we dit met elkaar hebben gedaan. Met het resultaat dat onze mensen met één druk op de knop digitaal hun meldingen kunnen doorgeven of het nu een machinestoring, een veiligheidsissue of onderhoudsmelding betreft.”

Bram Fetter | Chief Operations Officer

Minder administratie en meer efficiëntie

Pen en papier zijn verleden tijd. Een dienstdoende werknemer signaleert een veiligheidsissue, storing of geeft een onderhoudsmelding door. Deze melding wordt direct weggeschreven in SAP. Naast de melding kan het nummer van de machine worden gescand met QR code, waarna de werknemer alle masterdata en werkinstructies van de asset kan bekijken. Het plannen, registreren en afhandelen neemt hierdoor nog minder tijd in beslag en onnodige fouten worden voorkomen. En uiteindelijk levert het ook nog eens een kostenbesparing op.

Meer in control

Conclusion Low Code Company – gedreven partner in Mendix oplossingen – nam de doorontwikkeling op zich van deze informatie en registratie app (TIRA) in opdracht van Cosun Beet Company. Cosun is enthousiast over het resultaat. “We hebben nu meer grip op het onderhoudsproces en zijn meer in control” aldus Bram Fetter, Chief Operations Officer. De komende jaren ligt de focus op verdere doorontwikkeling en optimalisatie van de TIRA app.

Improve IT landscape

Conclusion in de retail, voedsel en agri

Retail, voedsel en agri is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in retail, voedsel en agri?