17-10-2017 / nieuws / Britt van Gils

Voorkom een nationale crisis en wapen u tegen digitale dreigingen

Hoe? Door u aan te melden voor een nieuwe iPoort bijeenkomst op donderdag 21 november van 17.00 uur tot 19.00 uur, georganiseerd door Bureau Digicommisaris en Conclusion.

 

Dit keer een uniek en gezamenlijk initiatief van zowel iPoort, digitale infrastructuur, als Resilience Poort, kritische infrastructuur. Want om je met succes te wapenen tegen digitale dreigingen, moet je grenzen laten vervagen. Niet voor niets is het thema van de bijeenkomst: ‘Het belang van vitale infrastructuur: fysiek en digitaal verbonden’.   

 

De opgetreden uitdagingen en risico’s naar aanleiding van het Petya-virus in de haven van Rotterdam, bevestigen dit belang wederom. Na de succesvolle iPoort in 2016 over ‘De staat van digitaal Nederland’ komt er dit jaar op 21 november een vervolg. Tijdens deze bijeenkomst wordt vanuit diverse perspectieven het belang getoond van een hechte samenwerking én kennisuitwisseling tussen de fysieke en digitale infrastructuur.  

 

Conclusion gelooft dat een intensieve samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven cruciaal is om digitale dreigingen met succes het hoofd te kunnen en blijven bieden. Reden voor Conclusion om mede-initiatiefnemer te zijn van deze iPoort bijeenkomst.

 

Engbert Verkoren, CEO Conclusion, opent de bijeenkomst waar diverse inspirerende sprekers uit overheid en bedrijfsleven hun visie delen over dit kritieke onderwerp én samen het debat aangaan. Bas Eenhoorn, Digicommissaris, sluit de bijeenkomst af.

Het aantal plaatsen voor de bijeenkomst is net als vorig jaar beperkt, dus meld u nu alvast aan via deze link. Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden.

 

 

Meer weten over hoe Conclusion de verbinding legt tussen de uitdagingen van vandaag en de dreigingen van morgen? Neem dan ook eens een kijkje op onze Dare to Disrupt website www.daretodisrupt.nl of stel uw vraag aan onze Chief Disruption Officer Arjen van Berkum Arjen@Conclusion.nl