• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Werken bij

Werken bij Conclusion Future IT betekent iedere dag werken met plezier én betekenis. We hebben veel expertise in huis en samen werken we aan de beste ICT-oplossing voor klanten die een vitale rol in onze maatschappij spelen.

Verschil moet er zijn!

Net even anders
Wij geloven in je
Van betekenis zijn

Met moderne cloud-technologie en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten. We zijn kritisch op onszelf, de technologie en de manier waarop we samenwerken: met minder dan een 8 klanttevredenheid nemen wij geen genoegen.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan maak jij het verschil bij Conclusion Future IT.

Bekijk onze vacatures

Site Reliability Engineer

Conclusion Future IT

Senior

Utrecht

Fulltime 36-40 uur

Twee karakters, een briljant idee. Gezamenlijk komen we tot de mooiste oplossingen.

Verschil moet er zijn

Van betekenis zijn

Als Conclusion geloven we dat we van betekenis zijn door de unieke combinatie van mensen. Juist die verschillen in karakters en expertises zorgen dat we impact maken. Draag jij ook graag bij aan impactvolle (IT) oplossingen?

Wij geloven in je

Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Daarom krijg je van ons meteen veel vrijheid. Om ons te inspireren met je eigen mening en je soms tegendraadse ideeën. En zo oplossingen te bedenken die van betekenis zijn.

Net even anders

Onze cultuur? Ook die is nét even anders. Je collega’s zullen je vertellen over die warme familiesfeer. Waar je elkaar respecteert. Waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling én vooral alle ruimte voor jou: die nét-even-anders-denker-en-doener.

Wat kun je verwachten?

Sollicitatietips

Solliciteren. Voor sommigen best wel spannend. Wij geven je graag wat tips zodat je jouw kansen vergroot en er ontspannen in zit.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Pim van Lier

Corporate Recruiter
PvanLier@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security