Over Conclusion Enablement

Conclusion Enablement is de expert op het gebied van development, cloud, workspace en security services voor onze klanten.

Conclusion Enablement
Wat we doen

Wij helpen onze klanten zowel met het bepalen van de juiste strategie als het nemen van verantwoordelijkheid voor het beoogde resultaat. We leveren de volledige levenscyclus van het functionele IT-landschap inclusief het ontwerpen, bouwen, doorontwikkelen en managen van bedrijfskritische workloads. 

Onze waarde is het leveren van bewezen voorspelbare en consistente resultaten in applicatie-, cloud en end-user transformatie. Dit doen we door de inzet van onze moderne en hoogwaardige diensten op het vlak van development, cloud, workspace & security services. Passende functionaliteit voor de business van onze klanten staat in de breedste zin van het woord centraal: van applicatie functionaliteit, een functioneel cloud platform tot een persona gedreven modern workplace. 

Werken bij Conclusion

Onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Wij zijn onderdeel van Conclusion: hét dynamische ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven dat zich richt op business transformaties en IT-services. Door onze expertises samen te brengen rond klantvraagstukken, kunnen we ieder proces aan: van strategie en design, tot implementatie, beheer en doorontwikkeling.

Conclusion | duurzaamheidsverslag 2023

Duurzaamheidsverslag 2023

Duurzaam ondernemen zit in onze genen. Dat zeggen we al jaren, ieder jaar met meer overtuiging en onderbouwing. De manier waarop we hier invulling aan geven heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. In ons tweede duurzaamheidsverslag beschrijven we onze missie en visie, strategie, aanpak en resultaten.

Conclusion Cares

Conclusion Cares

Conclusion geeft met het Cares-programma richting aan de manier waarop we duurzaam ondernemen: in onze bedrijfsvoering, dienstverlening en samenwerkingen. Zo werken we aan maatschappelijke welvaart en een duurzame toekomst voor onze kinderen.

Onze expertise

Onze diensten & technologie zijn ingericht rondom alle applicatietypes (tailor made, CotS & SaaS) en de cloud platformen van Microsoft & Amazon (Azure, 365 en AWS) en we begrijpen dat niet elke klant zich op hetzelfde punt in de ‘cloud journey’ bevindt, maar wel bepalende is voor digitale transformatie en uiteindelijk bedrijfsstrategie. 

Onze expertise is daarom veelzijdig en we bezitten de benodigde ingrediënten om het beoogde resultaat te leveren. Van direct cloud-native ontwikkelen tot aan transformeren - altijd met verantwoordelijkheid voor het resultaat. 

We zijn denkers en doeners. Wat we bedenken maken we zó dat het ook direct in jouw praktijk toepasbaar is. Daarom hechten veel waarde aan de wisselwerking van kennis en ervaring tussen jou en onze mensen. Vraag en antwoord dicht bij elkaar. Vanuit partnership werken we gezamenlijk aan weerbare en wendbare IT die écht bijdraagt. Schaalbaar, veilig en toekomstbestendig in de cloud. 

In alles wat we doen, vind je ons Conclusion DNA: 

  • Onze professionals staan 24*7 klaar. Vanuit ons ondernemende DNA en een volledige focus op Nederland, begrijpen wij de rol van IT in jouw business. 
  • Continu vernieuwen als basis. Of het nu gaat om security, adoptie, nieuwe features of updates - al onze dienstverlening is compleet en rijk in de basis. 
  • Wij maken onze belofte waar. We zijn kritisch op onszelf, de technologie en de manier waarop we samenwerken. Met minder dan een 8 als klanttevredenheid nemen wij geen genoegen. 

Wij hebben deze partnerships

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl