• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Workshops & Trainingen

Furore is een veel gevraagd partner bij de kennisopbouw van functioneel beheer. In onze workshops leggen we zowel onze applicatiekennis, als onze ervaring met casuïstiek uit de praktijk. Zo combineren we theorie met praktijkervaring. Door zelf achter de knoppen te zitten maak je de kennis snel eigen. We geven de workshops online, op ons kantoor in Amsterdam of bij u op locatie.

Onze workshops Expressies en Overzichtsgenerator zijn bij veel ziekenhuizen welbekend. We geven echter nog veel meer workshops, onder andere over standaard content, veranderprocessen of “pokeren met meldingen”.

Praktijkoefeningen
Tijdens onze workshops wordt het gekozen onderwerp uitvoerig behandeld door een ervaren trainer. We gaan hierbij in op alle onderdelen die voor de deelnemers van belang zijn. Naast de theorie gaan we ook aan de slag met praktijkoefeningen, waardoor deelnemers na de workshop zelf aan de slag kunnen. Daarbij werken we op de omgeving van uw ziekenhuis. Ook is er tijdens de workshop ruimte om zelf praktijkvoorbeelden aan te dragen zodat de workshop optimaal wordt afgestemd op jouw situatie.

Los of maatwerk

Het is mogelijk om een enkele workshop af te nemen. In overleg is het ook mogelijk een opleidingsplan samen te stellen waarbij we workshops kunnen combineren om tot een gepast aanbod te komen. Hierbij kan je denken aan de onderstaande workshops. Ook ontwikkelen we workshops op maat. Zo is er altijd een oplossing die het beste aansluit op de behoefte voor opleiding. Neem voor advies contact met ons op.

Klinisch proces

Opname, OK, preop, PDMS, SEH, verpleegkundig dossier

Poliklinisch proces

Agenda, portaal

Dossier

DDR, document, ordercommunicatie

Technisch beheer

Expressies, Reportbuilder

Evenement

Aankomende workshop: 5-daagse workshop Expressies voor functioneel (applicatie-)beheerders

Wat een leerzame dagen heb ik samen met mijn collega’s beleefd tijdens de training OK. Iedereen was ontzettend enthousiast, vooral over het interactieve stuk en het feit dat alle vragen direct werden beantwoord. Wat ik zelf fijn vond, was dat een hoop zaken echt werden gerelateerd aan (herkenbare) praktijkcases. Al met al een nuttige training die we praktisch goed kunnen gebruiken. Bedankt!

Richard de Cock, Senior applicatiebeheerder, Alrijne Zorgroep

Standaard Content Pakket

Furore biedt ook een Standaard Content pakket aan. Dit pakket bestaat uit workshops die betrekking hebben op modules die in eigen beheer van het ziekenhuis zijn wanneer gebruik gemaakt wordt van de Standaard Content. Dit betreft de modules die beheerders goed moeten kennen bij het beheren van HiX Standaard Content om een goede gesprekpartner van ChipSoft te blijven. Modules die hierbij aan bod komen zijn onder andere DDR, schermopmaak, dossier, reportbuilder, document en autorisaties.

Vijfdaagse workshop Expressies in HiX

Furore organiseert twee keer per jaar en op verzoek de vijfdaagse training Expressies voor functioneel (applicatie)beheerders. De training vindt plaats op het kantoor van Furore in Amsterdam of online. Met Expressies kan iedere applicatiebeheerder HiX optimaal afstemmen op de wensen van de gebruiker. De training begint met de basisfuncties en bouwt op naar de complexere expressies en bevat veel oefeningen zodat de cursisten zelf aan de slag kunnen.

Trainer aan het woord

Ook als je al wat basiskennis op het vlak van expressies hebt, is de workshop nuttig. Vaak hoor ik tijdens de eerste twee dagen dat er bij ook ervaren deelnemers puzzelstukjes op hun plek vallen. En op de derde en vierde trainingsdag gaan we ook echt de diepte in en trainen we het systematisch denken waardoor je uiteindelijk elke expressie kunt ontcijferen.

Remco Piening

Implementatieconsultant

Evenement
Open training Expressies in HiX - inschrijving gesloten

Lees meer over onze andere ChipSoft-expertises

Implementatie, Go-live & Optimalisatie
Autorisaties
Apotheek & Medicatie
Op­ti­ma­li­sa­tie Be­heer­or­ga­ni­sa­tie
Meer weten over onze workshops en trainingen?

Neem contact op!

Floris Lamers

workshops@furore.com
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy