Workshops

In onze workshops delen we naast theoretische kennis ook praktijkervaringen met sprekende voorbeelden. Zo leer je de toepassing in de praktijk kennen!

Furore expert in Zorg ICT

Furore Conclusion is een veel gevraagd partner bij de kennisopbouw van functioneel beheer. In onze workshops leggen we zowel onze applicatiekennis, als onze ervaring met casuïstiek uit de praktijk. Zo combineren we theorie met praktijkervaring. Door zelf achter de knoppen te zitten maak je de kennis snel eigen.

Praktijkoefeningen

Tijdens onze workshops wordt het gekozen onderwerp uitvoerig behandeld door een ervaren trainer. We gaan hierbij in op alle onderdelen die voor de deelnemers van belang zijn. Naast de theorie gaan we ook aan de slag met praktijkoefeningen, waardoor deelnemers na de workshop zelf aan de slag kunnen. Daarbij werken we op de omgeving van jouw ziekenhuis. Ook is er tijdens de workshop ruimte om zelf praktijkvoorbeelden aan te dragen zodat de workshop optimaal wordt afgestemd op jouw situatie.

Workshops (A-Z)

Furore workshop agenda en resourceplanning

Agenda & Resourceplanning

Eendaagse workshop over de Agenda-module en hoe deze samenwerkt met de resourceplanning.

Onze trainers

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Velen van hen komen uit de praktijk en combineren ChipSoft HiX-expertise met diepgaande kennis van de markt en een ruime ervaring.
Furore collega Remco Piening
Furore collega Dorinde Starmans
Furore collega Sascha Korzec
Furore collega Maikel Sing
Furore collega Roy van den Broek
Furore collega Valerie Robeer
Furore collega Nils Plomp
Furore collega Tim de Wild
Furore collega Torben Vrielink

Meer weten over onze workshops en trainingen?

Neem contact met ons op.

Furore collega Tim de Wild

Tim de Wild

Workshopcoördinator
workshops@furore.com