Workshop Overzichts generator

Een- of meerdaagse workshop voor het opbouwen van overzichten in HiX.

Furore workshop overzichtsgenerator
Over deze workshop

In de workshop komen diverse facetten van de overzichtsgenerator aan bod en leer je hoe je overzichten kunt opbouwen. We bespreken hoe de verschillende componenten van een overzicht functioneren en leggen uit waar je gegevens in de database kunt inzien. Daarnaast leer je welke veldpaden je hiervoor gebruikt.

We beginnen met een introductie van de functionaliteiten van de HiX Overzichtsgenerator en de verschillende manieren waarop deze kan worden ingezet. In diverse opdrachten doe je direct ervaring op met het instellen en het gebruik van de Overzichtsgenerator: hoe je de juiste logic kiest, op welke manier je filters instelt en hoe je het resultatenscherm afleest. Je gaat naar huis met een goed beeld van de mogelijkheden van de Overzichtsgenerator en praktische tips en tricks voor het toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Furore’s workshops worden continu aangepast naar de laatste standaarden van de diverse EPD's. Naast deze workshop biedt Furore Conclusion trainingen voor zowel startende als meer ervaren cursisten. Wil je een of meerdere workshops combineren tot een maatwerk opleidingsplan voor jouw medewerkers? Informeer dan naar de mogelijkheden.

De workshop voor de HiX Overzichtsgenerator wordt twee maal per jaar met een open inschrijving georganiseerd. Komen de workshopdata je niet goed uit, dan kan de workshop ook op aanvraag aan jouw medewerkers worden gegeven, verdeeld over een of twee dagen. De datum en locatie van de workshop worden altijd in overleg bepaald.

Duur: 1 of 2 dagen
Prijs: 825 of 1.650 euro excl. BTW per deelnemer

Meer informatie aanvragen

Interesse in de workshop Overzichtsgenerator? Vul onderstaand jouw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Evenement

Open inschrijving: workshop voor HiX Overzichtsgenerator

Furore workshop Overzichtsgenerator 2023

Meer van onze workshops

Furore workshop dossier en ddr

Dossier & DDR

Eendaagse workshop, speciaal ontwikkeld om snel grip te krijgen op de Dossier module.

Meer weten over de workshops van Furore Conclusion?

Neem contact met ons op.

Furore collega Tim de Wild

Tim de Wild

Workshopcoördinator
workshops@furore.com