Workshop Expressies

Meerdaagse workshop over het begrijpen en lezen van expressies.

Furore workshop expressies
Over deze workshop


In de workshop ligt de focus op het begrijpen én lezen van expressies. Het maken van eigen expressies kan op een basisniveau, alsmede op het niveau voor gevorderden. De inhoud van de workshop wordt daarom afgestemd op de aanwezige kennis en ervaring.

Deze training wordt twee maal per jaar met een open inschrijving georganiseerd bij Furore Conclusion. Medewerkers van diverse zorginstellingen kunnen eigen casussen onderling bespreken en oplossen. Zie voor meer details onderstaand informatieblok of informeer direct naar de mogelijkheden.

Programma

Dag 1 – Theorie en basisbegrippen. Beginnen met functies en objecten. Oefeningen in overzichtsgenerator.
Dag 2 – Expressies en datum/tijd. Collectiefuncties (sort, first, last, countfiltercoll, mapconc en coll) en setvar. Oefeningen in overzichtsgenerator.
Dag 3 – Toepassing van Expressies in werksettings, eigen functies, datasets en overzichtsgenerator.
Dag 4 – Expressies toepassen in modules: Digitale Dossier Registratie en Ordercommunicatie. Data benaderen via veldpaden.
Dag 5 – Behandeling van eigen casussen.

Furore’s workshops worden continu aangepast naar de laatste standaarden van de diverse EPD's. Naast deze workshop biedt Furore Conclusion trainingen voor zowel startende als meer ervaren cursisten. Wil je een of meerdere workshops combineren tot een maatwerk opleidingsplan voor jouw medewerkers? Informeer dan naar de mogelijkheden.

De workshop Expressies kan op aanvraag aan jouw medewerkers worden gegeven. De datum, het aantal workshopdagen en de locatie van de workshop worden altijd in overleg bepaald.

Duur: 2 t/m 5 dagen
Prijs: 3.250 euro excl. BTW per deelnemer

Workshop Expressies met open inschrijving

Meer informatie aanvragen

Interesse in de workshop Expressies? Vul onderstaand jouw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer van onze workshops

Furore workshop agenda en resourceplanning

Agenda & Resourceplanning

Eendaagse workshop over de Agenda-module en hoe deze samenwerkt met de resourceplanning.

Meer weten over de workshops van Furore Conclusion?

Neem contact met ons op.

Furore collega Tim de Wild

Tim de Wild

Workshopcoördinator