Werken bij Furore Conclusion in beeld

In deze reeks video's en artikelen vertellen Furorianen over hun werkzaamheden en ervaringen binnen hun projecten.

Furore Young Professional Programma Focusdag
Furore Young Professional Programma Focusdag

Zowel de inhoudelijke als de menselijke kant

Jenna Takema heeft nog steeds dezelfde functietitel als op haar eerste werkdag, maar qua ontwikkeling heeft ze bepaald niet stilgestaan. Bij Furore Conclusion valt er namelijk genoeg te groeien.
Anne-Sophie over haar loopbaan bij Furore

Heerlijk om diep in de materie te duiken

Datamodelleur Anne-Sophie van Adrichem-Bronzwaer maakte recent binnen Furore Conclusion de overstap van implementatieconsultancy naar het datateam. Dat bevalt uitstekend.
Valerie vertelt over haar ervaring bij Furore

Doorgroeien bij bestaande klant

Valerie Robeer is HiX consultant bij Furore Conclusion. 'Ik heb de kans gekregen me bij de bestaande klant verder te ontwikkelen. In dit project creeër ik een koppeling tussen de inschrijfzuilen en het EPD, zodat nieuwe patiënten zich makkelijker kunnen registreren bij het ziekenhuis.

Iedere zorginstelling werkt anders, ook met data. Ik zit als onafhankelijke partij tussen de leveranciers en de zorg.

Foppe Crezee

Data integratiespecialist

Foppe, Data integratiespecialist Furore

Het leukste aan Furore? Je start met een project, vaak vrij complex, en als de klus geklaard is, mag je aan de slag met een volgende uitdaging.

Roy van den Broek

Implementatieconsultant

Foto van Roy van den Broek

Furore geeft mij de mogelijkheid om ervaring op te doen en te leren van mijn collega's. Stage bij Furore in een notendop? Zelfontplooiing, een carriére-boost en heel veel lol!

Toya Ahmed

Trainee implementatieconsultant

Toya stage Furore2
Sara applicatieconsultant werken bij Furore Zorg ICT

Je levert echt een bijdrage aan de maatschappij

Applicatieconsultant Sara Adriaanse vertelt over haar werk bij Furore Conclusion. 'Het leukste aan mijn werk is dat je in de keuken van verschillende ziekenhuizen kunt kijken. Ik zit echt met mijn handen aan de knoppen en zorg ervoor dat gebruikers zo goed mogelijk met het systeem kunnen werken.'
Caspar vertelt over zijn functie bij Furore

Met real-time data dicht bij de zorg

Data developer Caspar Zaal vertelt over de ontwikkeling van een dataplatform. 'We zitten voor het eerst echt met real-time data dicht bij de zorg. De data kunnen we inzetten voor beslissingsondersteuning in zorgprocessen.

Artsen zien nu veel sneller dat de patiënt al op een andere afdeling is geweest voor functieonderzoek en kunnen die informatie gelijk inzien.

Nils Plomp

Implementatieconsultant

NIls Furore
Jenna Takema over het Young Professional Programma

Young Professional Programma

Experts binnen verschillende vakgebieden delen hun kennis met jou, die jij vervolgens direct in de praktijk kan toepassen. Volop ruimte om te leren van mensen met jarenlange ervaring dus. Hoe waardevol is dat!
Furore Beheer as a Service team

Proeven aan het werk als consultant

Ben jij als masterstudent Medische Informatiekunde op zoek naar een leerzame en aansluitende bijbaan? Een baan die jou ook alvast de nodige ervaring binnen het ZorgICT domein oplevert? Kom proeven aan het werk als consultant bij Furore Conclusion binnen het BaaS-team.

Door beter te begrijpen hoe artsen in de spreekkamer 'data' verkrijgen van de patiënt kunnen wij er betere informatieproducten en dataoplossingen van maken.

Nathalie Nikodym

BI-specialist

Furore expert in Zorg ICT en data
Furore Antonian Amsterdam

Kijk binnen bij Furore Conclusion

Het kantoor van Furore Conclusion is gevestigd in het Antonian Amsterdam, aan de Spaklerweg én vlak naast Ringweg A10. Een fijne plek om aan jouw projecten te werken, te sparren met teamleden en tussendoor natuurlijk ook veel plezier te hebben. Samen met de collega's van Conclusion Mission Critical en Conclusion Enablement is het kantoor in Amsterdam een bruisende plek, waar passie voor IT en Data en technisch vakmanschap samenkomen.
Werken bij Conclusion

Doen waar je goed in bent

Samenwerken met jouw Furore collega’s en ruim 25 andere bedrijven binnen het Conclusion ecosysteem, op het snijvlak van business transformatie en IT-services. Doen waar je goed in bent, vanuit je eigen kracht en expertise. Met opdrachtgevers in de zorg en de wetenschap is Furore binnen dit ecosysteem onderscheidend in informatietechnologie en marktkennis.

Meer weten over onze vacatures?

Wil jij de zorg in Nederland ook verbeteren met je IT-skills? Neem gerust contact met mij op.

Tom Rooseboom, junior recruiter bij Furore

Tom Rooseboom

Recruiter
career@furore.com