Waardegedreven zorg

Waardegedreven zorg is zorg die draait om betere uitkomsten voor de patiënt tegen redelijke kosten. Inzicht in uitkomsten en kosten is essentieel om de zorg continu te verbeteren.

Furore Conclusion collega's Anne-Sophie en Marije

Om waardegedreven zorg te realiseren is het (her)gebruik van zorgdata cruciaal. Furore Conclusion heeft jarenlange ervaring op het gebied van het faciliteren van goede bronregistratie en het hergebruik van data in de zorg. Wij helpen met de data voor waardegedreven zorg: van registratie tot en met visualisatie.

Wij helpen met:

Icon 8

Inventarisatie en registratie

Het hebben van betrouwbare data is van groot belang voor waardegedreven zorg. Wij helpen bij het identificeren van de juiste patiëntgroep(en) en brengen het informatieproces rondom een zorgpad in kaart. Als de juiste data er nog níet is, zorgen wij ervoor dat dit alsnog eenduidig aan de bron (in het EPD) kan worden geregistreerd.

Icon 6

Technische datavoorziening

Met onze expertise op het vlak van dataplatformen en modelleringsstandaarden, maken wij de data beschikbaar en geschikt voor hergebruik. Zowel binnen een zorginstelling als uitwisseling van data tussen organisaties is mogelijk.

Icon 4

Datavisualisatie

Dashboards maken zorgpaden, uitkomsten en kosten inzichtelijk en vormen een waardevol hulpmiddel bij waardegedreven zorg. Deze dashboards kunnen onder andere helpen bij samen beslissen in de spreekkamer of aandoeningsgericht leren en verbeteren door zorgverleners en instellingen. Wij helpen om dergelijke dashboards te realiseren.

Gerelateerde artikelen

Furore Conclusion collega's Anne-Sophie en Marije

Waardegedreven zorg: ‘Zo maken we het verschil voor de patiënt’

Consultants Anne-Sophie van Adrichem-Bronzwaer en Marije Dikkers leggen uit hoe Furore Conclusion zorginstellingen bij waardegedreven zorg kan helpen.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op

Marije Dikkers

Marije Dikkers

info@furore.com