Beheer as a Service

Creëer ruimte voor EPD optimalisatie en projecten. Investeer in de professionele ontwikkeling van functioneel beheerders. Zelfs wanneer de capaciteit onder druk staat.

Furore Conclusion implementatieconsultant Inge op kantoor

Furore Conclusion biedt een duurzame oplossing voor functioneel beheer op afstand. Met een flexibele inzet tegen een vast, aantrekkelijk tarief. Zo ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei van jouw medewerkers.

Wij helpen met:

Icon 6

Optimalisatie

Standaard meldingen en incidenten afhandelen, het dagelijks beheer van een EPD neemt veel van de beschikbare capaciteit in beslag. Door functioneel beheerders vrij te spelen van het reguliere beheer, ontstaat er ruimte voor proactief beheer, optimalisatie en projecten.

Icon 7

Professionele groei

Investeren in de professionele groei van eigen medewerkers, om op de lange termijn kennis voor de organisatie te behouden. Beheer as a Service creëert ruimte voor ontwikkeling en kennisopbouw binnen het functioneel beheer.

Icon 8

Kennis en ervaring

Meldingen en incidenten in het EPD zijn vaak minder uniek dan gedacht. Furore Conclusion draagt kennis en ervaring uit andere ziekenhuizen aan, gecombineerd met oplossend vermogen. We zetten in op proactief beheer, met dagelijkse controles van het systeem om meldingen te voorkomen.

Icon 9

Transitie van FB

Beheer as a Service zorgt voor continuïteit bij het afhandelen van meldingen, ook bij lage bezetting door vakanties of projecten. Het speelt de transitie in de hand van functioneel beheer 'achter de computer' naar proactief handelen in samenspraak met de interne klantteams.

Furore Beheer as a Service team

Samenwerken creëert echte meerwaarde

Furore Conclusion gelooft in samenwerken, zonder het beheer volledig over te nemen. Dagelijkse afstemming met de betrokken afdelingen is daarbij essentieel. Maak kennis met het team van Beheer as a Service.

Lees meer over BaaS

Entree van Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar

Beheer as a Service in Noordwest Ziekenhuisgroep

Om het functioneel-beheerteam de ruimte te geven om zich op grote projecten voor te bereiden, koos NWZ voor Furore's Beheer as a Service.

Beheer as a Service voor jouw organisatie?

We bespreken graag de mogelijkheden.

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

Product owner Beheer as a Service
baas@furore.com