Kwaliteits- registraties

Furore Conclusion biedt expertise en oplossingen om de aanleveringen aan kwaliteitsregistraties eenvoudiger te maken.

Furore software engineering

Kwaliteitsregistraties zijn cruciaal voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Het aanleveren van de benodigde gegevens zorgt echter voor een stevige administratielast. Slimme bronregistratie en automatische aanlevering van de gegevens kunnen handmatig overtypen overbodig maken.

Wij helpen met:

Icon 1

Registratie

Registratie in EPD's is niet altijd optimaal en uniform. Met onze expertise op het vlak van zib's helpen we om gegevens gestandaardiseerd en eenduidig in het EPD te registreren, zodat handmatig overtypen voor kwaliteitsregistraties overbodig wordt.

Icon 2

Ontsluiting

Furore Conclusion doorgrondt de verschillende EPD's tot op veldniveau. Zowel aan de voorkant als in de database. We helpen je de data te ontsluiten, bijvoorbeeld met slimme query’s om de gegevens voor kwaliteitsregistraties uit de database op te halen.

Icon 3

Automatisering

Een kwaliteitsaanlevering is nu vaak een handmatig proces. Furore Conclusion kan je helpen om de aanleveringen te automatiseren. We bieden een handige tool die op basis van FHIR geautomatiseerde uitwisseling van gegevens naar kwaliteitsregistraties en brokers (zoals MRDM) mogelijk maakt.

Icon 4

Maatwerk

Elk ziekenhuis is anders en elk EPD is verschillend ingericht. Hoewel standaardisatie voor kwaliteitsregistraties erg wenselijk is, zijn er situaties waarin maatwerk noodzakelijk is. Ook hierin bieden we advies en ondersteuning.

Furore collega Caspar tijdens SnackIT2021

Als brondata goed geregistreerd staan is het aanleveren van kwaliteitsindicatoren in theorie een eitje. Toch valt hier nog veel winst te behalen.

Caspar Zaal

Data developer

Bekijk de teaser van het webinar "Slim aanleveren komt van twee kanten"

Recente projecten

Furore Software Engineering workshopdag zomer 2023

NICE registratie sorteert met FHIR voor op realtime monitoring

Abel Enthoven de afdeling klinische Informatiekunde van het AMC met de selectie en uitbreiding van een FHIR-server.

Hulp nodig op het vlak van aanleveringen?

Neem gerust contact op!

Furore collega Bas Wencker

Bas Wencker

Lead datadienstverlening