Ondersteuning beheer- organisatie

Furore Conclusion ondersteunt jouw beheerteam op verschillende manieren. Bij het (incidenteel) wegwerken van meldingen in HiX, in de vorm van functioneel beheer op afstand met onze dienst Beheer as a Service en als vraagbaak op afroep voor meer complexe vraagstukken.

Furore Conclusion implementatieconsultant Inge op kantoor

Het dagelijks beheer van een EPD neemt veel van de beschikbare capaciteit in beslag. Door functioneel beheerders vrij te spelen van het reguliere beheer, ontstaat er ruimte voor proactief beheer, optimalisatie en projecten. Onze consultants zorgen met hun kennis en kunde vanaf de eerste dag voor een toegevoegde waarde bij jouw team.

Door onze jarenlange ervaring met de producten van ChipSoft zijn wij van grote toegevoegde waarde, op onder andere de volgende punten:

Icon 4

Ondersteuning Functioneel beheer

Furore Conclusion ondersteunt jouw beheerteam op verschillende manieren. Bijvoorbeeld het wegwerken van meldingen binnen alle domeinen van HiX, eventueel samen met de beheerder zodat ook direct kennisoverdracht plaatsvindt. Maar ook als vraagbaak op afroep voor de meer complexe vraagstukken.

Icon 5

Trainees

De inzet van trainees is voor beide partijen aantrekkelijk; zo kunnen startende specialisten van Furore Conclusion praktijkervaring opdoen in klantprojecten en beschik jij over inzet van een slimme en gemotiveerde trainee tegen een sterk gereduceerd uurtarief. De trainee wordt door ons ook begeleid en kan altijd gebruikmaken van kennis en ervaring van collega's.

Icon 3

Ondersteuning beheerprocessen

Er zijn verschillende opvattingen over het inrichten van de beheerorganisatie. Beheer per module of per thema, een apart projecten- of innovatiebureau, datamanagement integraal met beheer of decentraal; wij komen het allemaal tegen en kunnen je hierover adviseren: Welk van deze (combinatie van) aanpakken werkt in jouw situatie, past bij het ziekenhuis en sluit aan op het beheer van HiX met en zonder standaard content.

Icon 8

Outsourcing

Speel jouw beheerteam vrij door (delen van) het reguliere beheer aan Furore Conclusion uit te besteden. Jouw eigen beheerteam kan zich vervolgens meer richten op projecten en proactief beheer.

Onze ChipSoft experts

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Velen van hen komen uit de praktijk en combineren ChipSoft HiX-expertise met diepgaande kennis van de markt en een ruime ervaring.
Furore collega Remco Piening
Furore collega Cilia Posthumus
Furore collega Lisette van Oosterom
Furore collega Floris Lamers
Furore collega Toya Ahmed
Furore Conclusion collega Juliëtte Veerkamp

Uitgelicht nieuws

Webinar

Webinar Beheer as a Service

Bob Fenneman en Floris Lamers bij het webinar Beheer as a Service

Uitgelichte projecten

Furore interview met Bob Fenneman

Meer capaciteit én ruimte voor groei bij functioneel beheer

Vandaag nog aan de slag met de optimalisatie van jouw beheerorganisatie?

Neem contact op

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

info@furore.com