Webinar Beheer as a Service

Creëer ruimte voor EPD optimalisatie en projecten. Investeer in de professionele ontwikkeling van functioneel beheerders. Zelfs wanneer de capaciteit onder druk staat.

15 november 2022   |   Webinar   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Bob Fenneman en Floris Lamers bij het webinar Beheer as a Service

In een lunchwebinar deelden Bob Fenneman, manager Functioneel Beheer bij Medisch Spectrum Twente (MST), en Floris Lamers, productowner Beheer as a Service (BaaS) bij Furore, hun visie op een optimale inrichting van functioneel beheerprocessen en de rol die BaaS daarbinnen kan spelen.

Standaard meldingen en incidenten afhandelen, het dagelijks beheer van een EPD neemt veel van de beschikbare capaciteit in beslag. Dat is zonde, omdat daarmee de optimalisatie van het EPD en de groei van de eigen werknemers wordt geremd. Medisch Spectrum Twente is van mening dat dit anders kan en vond in Furore een partner om het functioneel beheer verder te professionaliseren. In april 2022 startten zij een pilot voor flexibele ondersteuning op afstand: Beheer as a Service. Door functioneel beheerders vrij te spelen van het reguliere beheer, kunnen zij zich meer richten op de complexere zaken die meer interne afstemming vereisen.

In dit webinar:
  • Visie op het functioneel beheer: Medisch Spectrum Twente wil functioneel beheerders binden en boeien
  • Beheer as a Service: hoe de dienstverlening werkt en wat het jouw organisatie te bieden heeft
  • Kwaliteits- en kennisimpuls: hoe Furore ondersteunt met proactief beheer en ervaringen uit andere ziekenhuizen
  • Blik op de toekomst: doorontwikkeling van Beheer as a Service tot een standaard dienstverlening in 2023

De ervaringen die besproken worden in het webinar zijn ChipSoft & HiX gerelateerd, maar zijn ook toepasbaar op beheerorganisaties voor andere EPD's.

Ben je benieuwd naar Beheer as a Service en heb je het webinar gemist? Vraag dan de video in het onderstaande contactformulier aan.

Let op: de terugkijklink wordt alleen met medewerkers van zorginstellingen gedeeld.

Webinar terugkijken?

Vul onderstaand formulier in en ontvang de terugkijklink in jouw mailbox. test

Meer weten over BaaS?

Furore collega Floris Lamers

Floris Lamers

Implementatieconsultant