Stage bij Furore, Nathalie aan het woord

Stage bij Furore in drie woorden? Betrokken, leerzaam en betekenisvol!

3 maart 2022   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Oud-stagiair en collega Nathalie op het kantoor van Furore
Wat hield jouw stageopdracht in?

Toen mijn afstudeerfase was aangebroken, was ik nog erg zoekende naar een onderwerp. Ik wist heel goed wat ik niet wilde, maar minder goed wat ik wel wilde. Furore heeft mij hier een handje bij geholpen. Op basis van de interesses die ik heb aangegeven hebben zij een aantal interessante onderwerpen voorgesteld. Een zeer actueel onderwerp sprak mij direct aan: de automatisering van data aanleveringen aan kwaliteitsregistraties. Furore is bezig met de ontwikkeling van een tool om de aanlevering aan kwaliteitsregistraties te automatiseren en hiermee onder andere de registratielast van zorgverleners te verminderen. Voor mijn afstudeeronderzoek moest ik achterhalen of deze tool wel praktisch haalbaar zou zijn. Hiervoor heb ik interviews afgelegd met veel verschillende belanghebbenden in verschillende ziekenhuizen. Op basis daarvan heb ik een criterialijst opgesteld waar de tool aan moet voldoen om praktisch haalbaar te zijn. 

Kun je iets zeggen over de afronding van jouw stage en jouw afstuderen?

Mijn stage was in hybride vorm. Ik ging gemiddeld een keer in de week naar kantoor om zo het bedrijf en mijn collega’s beter te leren kennen. De rest van de tijd bracht ik thuis achter de laptop door. Het online werken heeft af en toe ook in mijn voordeel gewerkt, omdat de meesten geïnterviewden hierdoor wat makkelijker een meeting in konden plannen. Gelukkig mocht ik mijn verdediging wel fysiek op het AMC in de welbekende koffiekamer doen. Ik kan nu ook met trots zeggen dat ik ben afgestudeerd aan de master Medische Informatiekunde. 

Hoe kijk je terug op jouw stage? 

Ik ben heel erg tevreden met hoe mijn stage is gegaan. Vanuit Furore kreeg ik super goede begeleiding waardoor alles heel soepel verliep. Ook heb ik veel voldoening gehaald uit de reacties op mijn eindresultaat van deelnemers van mijn onderzoek. Nadat ik hen mijn scriptie heb toegestuurd gaven velen aan dat mijn resultaten heel interessant en waardevol zijn. Het voelt goed om een betekenisvol onderzoek te hebben gedaan en ik hoop dat er uiteindelijk een oplossing zal komen die de zorgverleners zal dienen.

En nu, wat doe je na je stage?

Ik begon medio januari als BI-specialist bij Furore. De gezellige en professionele sfeer bij Furore sprak mij zo erg aan dat ik na mijn stage nog geen afscheid wilde nemen. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd heel veel te leren en een steentje bij te dragen aan de ontwikkelingen van ICT in de zorg.

Furore collega's Nathalie, Marco en Michel op kantoor

Werken bij Furore Conclusion

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen

Benieuwd naar de ervaringen van andere oud-stagiairs?

Nieuws
Computer en boeken

Stage bij Furore Conclusion, Carly aan het woord

Meer weten over stage bij Furore?

Neem contact op!

Furore collega Chantal van der Reep

Chantal van der Reep

HR manager
career@furore.com