Stage bij Furore, Sander aan het woord

Stage bij Furore? Inspirerend, leerzaam en gezellig!

27 oktober 2020   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Stage sander
Kun je iets meer vertellen over jouw stageopdracht?

Tijdens mijn stage heb ik bij Stichting HIV Monitoring (SHM) een oplossing gebouwd waardoor ziekenhuizen gegevens automatisch en gestructureerd kunnen aanleveren. Deze gegevens werden eerder altijd handmatig verzameld. Dit was een tijdrovende en tevens foutgevoelige klus. Na het bouwen van deze oplossing heb ik geëvalueerd of hierdoor de datakwaliteit was toegenomen en de registratielast verminderd.

Kun je iets zeggen over de afronding van jouw stage en jouw afstuderen?

De resultaten van de evaluatie waren zeer positief. Inmiddels is de hele architectuur in productie genomen en stuurt ten minste één groot ziekenhuis haar data automatisch naar SHM. Hierdoor hoeven de dataverzamelaars van SHM een stuk minder over te typen uit het EPD. Een andere mooie bijkomstigheid is dat ik hierdoor ben afgestudeerd!

Door de kennis van Furore in het datadomein en de HIV-kennis van SHM te combineren, is het mij gelukt een nuttige bijdrage te leveren.

Sander
Hoe kijk je terug op jouw stage?

Vanaf het begin had ik al door dat ik met mijn stage een nuttige bijdrage zou kunnen leveren aan de dataverzameling van SHM. Door de kennis van Furore in het datadomein en de HIV-kennis van SHM, is dit ook gelukt. Verder heb ik het bij Furore en SHM erg naar mijn zin gehad.  

Kun je iets vertellen over jouw plannen na jouw stage?

Ik werkte voor en tijdens mijn studie al bij Furore als data engineer. Dit blijf ik gewoon doen, maar nu met een masterdiploma op zak. Momenteel ben ik alweer aan de slag bij Advanced Datamanagement in het LUMC en breng ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn stage meteen in de praktijk. Daarnaast begeleid ik SHM nog in het aansluiten van nieuwe ziekenhuizen. Zo blijf ik toch nog betrokken bij dit mooie project.

Furore collega's Nathalie, Marco en Michel op kantoor

Werken bij Furore Conclusion

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen

Meer weten over stage lopen bij Furore?

Neem contact op met Chantal

Furore collega Chantal van der Reep

Chantal van der Reep

HR manager
career@furore.com